آموزش تهیه بورک سیب زمینی با خمیر یوفکا

مواد لازم :
سیب زمینی : ۳ عدد بزرگ
خمیر یوفکا :به تعداد لازم
کره : ۱۵۰ گرم
شیر : ۳/۴ لیوان
نمک و فلفل به مقدار لازم
کنجد : یک قاشق سوپ خوری

طرز تهیه بورک سیب زمینی
سیب زمینی ها را بپذید.برای پختن سیب زمینی میتوان آنها را با پوست داخل آب جوشاند یا اگر وقت ندارید می توانید سیب زمینی را پوست کرده و برش بزنید و در آب بجوشانید . اما اگر وقت کافی در اختیار دارید برای داشتن یک سیب زمینی مغز پخت آن را به مدت ۴۵ دقیقه در دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد درون فر بگذارید . بدین صورت که دور سیب زمینی را با فویل بپوشانید و روی فویل را چند سوراخ کنید ).

آموزش تهیه بورک سیب زمینی خوشمزه

سیب زمینی های پخته شده را رنده کرده و نیمی از کره ذوب شده را با آن مخلوط می کنیم . بعد شیر را کم کم به آن اضافه می کنیم تا به غلظت دلخواه برسد( پوره نباید زیاد نرم باشد ) . در آخر نمک و فلفل را اضافه می کنیم .

خمیر یوفکا را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد در بیاید . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که حداقل ۱۲ ساعت قبل از استفاده ، خمیر را از فریزر خارج کرده و درون یخچال نگهداری کنیم تا خمیر به آرامی از حالت انجماد خارج شود ، این کار باعث می شود تا سطح خمیرهای داخل بسته کمتر خیس شده و خمیر راحت تر بصورت لایه لایه جدا شود و یا اینکه یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف ۳ تا ۴ سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد آن شود .(در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) .

یک ورق از یوفکا را پهن کرده و سطح آن را با قلم مو به کره ذوب شده آغشته می کنیم تا سطح خمیر مرطوب شود .سپس خمیر را به شش قسمت تقسیم می کنیم ( یک برش افقی و دو برش عمودی )

کمی از مواد را داخل خمیر قرار می دهیم .

دو طرف خمیر را می بندیم (برای این کار میتوانید از فشار دادن چنگان روی کناره های خمیر استفاده کنید تا شکل زیباتری داشته باشد)

بورک های آماده را درون سینی فر بچینید و روی خمیر ها را به کره ذوب شده آغشته کرده و مقداری کنجد می پاشیم .

خمیرها را داخل فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانی گراد قرار می دهیم تا سطح خمیر ها طلایی شوند.

تا حد ممکن بورک ها را گرم سرو کنید.

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “آموزش تهیه بورک سیب زمینی با خمیر یوفکا”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ صحیح را وارد نمایید(از اعداد انگلیسی استفاده کنید) *

----------------------------------------------------------------------