آموزش تهیه سوپ سبزیجات

مواد لازم برای تهیه ی سوپ سبزیجات

باقلا سبز تازه ۲۷۵ گرم
نخود فرنگی تازه ۱۲۰ گرم
سبزی خشک معطر یک قاشق غذاخوری
سیر دو حبه
روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده یک عدد متوسط
تره فرنگی خرد شده دوعدد کوچک
کرفس خرد شده یک ساقه
هویج خرد شده دو عدد متوسط
سیب زمینی خرد شده دوعدد کوچک
لوبیای سبز تازه خرد شده ۱۲۰ گرم
کدو سبز خرد شده دوعدد کوچک
فیله گوجه فرنگی خرد شده سه عدد متوسط

مواد لازم برای تهیه پستو

سیر خرد شده دو حبه
برگ ریحان ۴ الی ۵ قاشق غذاخوری
پنیر پارمزان رنده شده ۴ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری

روش تهیه سوپ سبزیجات

سوپ سبزیجات با باقلا سبز

در ظرف مناسبی باقلا،سبزی خشک،نخود فرنگی و یک حبه سیر بریزید و حدود دو لیوان آب به آن اضافه کنید هنگامی که آب جوش آمد حرارت را کم کرده تا باقلا پخته و نرم شود.

روش تهیه سوپ سبزیجات
در ظرف دیگری روغن زیتون،تره فرنگی و پیاز را تفت داده تا نرم شوند.
سیر ،هویج و کرفس را اضافه کرده و کمی تفت دهید.بعد لوبیا سبز،سیب زمینی،مقداری آب و نمک و فلفل را اضافه کنید تا سبزیجات کمی پخته شوند.
در این مرحله باقلا و نخودفرنگی از قبل پخته شده را همراه با کدو و گوجه فرنگی به سوپ اضافه کنید تا همه ی سبزیجات پخته شوند.
سپس در ظرف بریزید.پستوی آماده شده را به آن اضافه کنید و با برگ ریحان تزیین نمایید.

روش تهیه پستو

برگ ریحان،سیر و پنیر را در غذا ساز پوره نمایید تا نرم شود،سپس کم کم روغن زیتون را اضافه نمایید تا مواد یکدست شوند
پستوی شما آماده است.

نکته تکمیلی:مواد ذکر شده برای ۶ تا ۸ نفر میباشد.
نکته تغذیه ای:کالری در کل:۹۵۰ کیلوکالری

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “آموزش تهیه سوپ سبزیجات”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ صحیح را وارد نمایید(از اعداد انگلیسی استفاده کنید) *