آموزش تهیه شیرینی سنتی ترکیه کال بوراباستی

مواد مورد نیاز

آرد: به میزان لازم
روغن مایع:۱ لیوان
وانیل:به میزان لازم
آب : نصف لیوان
پوست لیمو ترش: به اندازه ی نصف لیمو
کربنات:کمی
مغز گردوی خرد شده:یک قاشق غذا خوری
آب لیمو ترش:کمی

مواد مورد نیاز شربت

شکر:یک لیوان
آب :۱ لیوان

شیرینی خوشمزه ی ترکیه

طرز تهیه

آرد، وانیل، پوست رنده شده لیمو، کربنات، آب لیمو ترش، آب و روغن مایع را در یک ظرف با هم مخلوط کنید تا به شکل یک خمیر شود و به تکه هایی به اندازه گردو قسمت کنید و آن را روی یک آبکش پهن کنید و داخلش مغز گردوی خرد شده را بریزید.آنها را در سینی چرب شده فر بچینید و در درجه حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد فری که از قبل گرم شده است به مدت ۲۵ دقیقه بپزید.بعد کناری بگذارید تا سرد شود، آب و شکر را مخلوط کرده تا شربتی به دست آید. شربت را بر روی شیرینی سرد شده بریزید و بعد از جذب شدن تمامی شربت آن را سرو کنید.

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “آموزش تهیه شیرینی سنتی ترکیه کال بوراباستی”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ صحیح را وارد نمایید(از اعداد انگلیسی استفاده کنید) *