آموزش تهیه غذای محلی ترکیه گزلمه بادمجان

با بادمجان غذاهای زیادی می توان تهیه نمود ولی در این جا یک غذای ترکی با بادمجان را آموزش می دهیم همراه ما باشید با آموزش درست کردن گزلمه بادمجان غذای محلی ترکیه در ادامه .

مواد مورد نیاز برای داخل خمیر :
بادمجان : ۲ عدد
سیر : ۲ حبه
مواد مورد نیاز برای خمیر :
آرد : ۳ لیوان تقریبی
تخم مرغ : ۱ عدد
روغن : یک قاشق غذاخوری
نمک : ۱ قاشق چایخوری
آب : به اندازه کافی

طرز تهیه گزلمه بادمجان

طرز تهیه:
بادمجانها را کبابی می کنیم و می گذاریم تا خنک شود ، در این فاصله تخم مرغ ، آرد، روغن و نمک را با هم مخلوط کرده و آب را کم کم به خمیر اضافه می کنیم ، این کار را آنقدر ادامه می دهیم که در حین ورز دادن خمیر به دستمان نچسبد ( لازم نیست این خمیر را خیلی ورز دهیم ) بعد از اینکه خمیر آماده شد به سراغ بادمجانها می رویم ، پوست کبابی شده بادمجانها جدا می کنیم و ۲ حبه سیر را به بادمجانها اضافه کرده این مخلوط را با گوشکوب له می کنیم.بعد از مخلوط شدن کامل بادمجان و سیر ، به اندازه یک گردو از خمیرمان برمی داریم ، با وردنه این خمیر را باز می کنیم ، هر چه نازکتر باشد بهتر است ، قطر خمیر دایره شکلمان باید با قطر ماهی تابه مان یک اندازه باشد که خمیر داخل ماهی تابه جا شود ، مقداری از مخلوط بادمجان و سیر را وسط خمیر می گذاریم و کاملا پخش می کنیم بعد نیمی از خمیر را روی نیم دیگر بر می گردانیم که به شکل نیم دایره در می آید ، تابه را روی گاز می گذاریم بعد از اینکه گرم شد کف تابه را کمی چرب می کنیم خمیر را داخل تابه می گذاریم با شعله متوسط ، کمی که سرخ شد ، خمیر را بر می گردانیم تا طرف دیگر هم سرخ و طلایی شود ، سپس گزلمه بادمجانی شما آماده است ، این غذا را به محض آماده شدن سرو کنید ، هرچه داغ تر باشد خوشمزه تر است.

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “آموزش تهیه غذای محلی ترکیه گزلمه بادمجان”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ صحیح را وارد نمایید(از اعداد انگلیسی استفاده کنید) *

----------------------------------------------------------------------