----------------------

آموزش تهیه فالوده هندوانه

مواد مورد نیاز برای تهیه فالوده هندوانه

آب هندوانه:نیم لیتر یا ۲ پیمانه
شکر:۱۰۰ گرم
رشته فالوده:۵۰۰ گرم
پودر ژلاتین:۲ قاشق سوپ خوری
عرق نسترن یا آب:یک دوم پیمانه

فالوده هندوانه

طرز تهیه ی فالوده هندوانه

دستور تهیه فالوده هندوانه

آب هندوانه را گرفته و از صافی رد کنید. شکر را اضافه کنید تا حل شود. پودر ژلاتین را در آب یا عرق نسترن بریزید و سعی کنید که ذوب و یکدست شود. فالوده اگر یخ زده باشد باید نرم شود و به دمای محیط برسد. در این مرحله هندوانه و شکر حل شده و فالوده را با هم مخلوط کنید. ژلاتین را که حل شده کنار بگذارید تا کاملا به دمای محیط برسد و خنک شود، سپس به بقیه مواد اضافه کنید. در انتها همه ترکیبات را داخل قالب ریخته و داخل یخچال به مدت ۳ تا۴ ساعت قرار دهید تا خودش را بگیرد. پس از گذشت این زمان مواد را از یخچال خارج کرده و کف قالب را به مدت ۵ ثانیه داخل آب جوش قرار دهید و در ظرف مورد نظر خود برگردانید. یک دسر تابستانه آماده خوردن دارید.
موارد تکمیلی

میتوانید از عرق بیدمشک نیز به جای عرق نسترن استفاده کنید.
در صورتی که هندوانه شیرین است از مقدار شکر کم کنید.

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “آموزش تهیه فالوده هندوانه”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ صحیح را وارد نمایید(از اعداد انگلیسی استفاده کنید) *

----------------------------------------------------------------------