آموزش پخت پنکیک خانگی

پخت این پنکیک خانگی راحت است که آرد، تخم‌مرغ و کره از جمله مواد اصلی آن میبباشد.

مجله سرگرمی و خبری قو/ghuo.ir

آموزش تهیه پنکیک خانگی آسان

زمان تهیه و پخت: ۳۵ دقیقه

مواد مورد نیاز برای درست کردن پنکیک برای ۴- ۳ نفر :

آرد: ۱/۵ پیمانه
بیکینگ پودر: یک قاشق غذاخوری
شکر: ‌یک قاشق غذاخوری
نمک: ‌نصف قاشق چای‌خوری
شیر: یک و نیم پیمانه
تخم‌مرغ : یک عدد
کره: نصف قاشق غذاخوری، در دمای اتاق

طرز تهیه پنکیک خانگی :

شکر، آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط می کنیم.
تخم‌مرغ و شیر را به مخلوط اضافه میکنیم و با استفاده از یک همزن ، آن‌ها را خوب با هم مخلوط کرده تا خوب نرم شوند.
در یک تابه نچسب ، کره را آب میکنیم.
یک چهارم از مخلوط را درون تابه میریزیم و روی حرارت متوسط ، به مدت ۳ دقیقه یا تا وقتی که رویه آن پف کند و بالا بیاید آن را حرارت میدهیم سپس پنکیک را برگردانده و طرف دیگر را ۲ دقیقه و یا تا زمانی که قهوه‌ای رنگ شود حرارت میدهیم.
همین کار را با مابقی مایه انجام می دهیم.
با این مواد تعداد پنکیک تهیه شده ۴ عدد خواهد بود.
میتوانید برای خوش طعم تر شدن پنکیک از مقدار کمی هل یا گلاب استفاده کنید.

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “آموزش پخت پنکیک خانگی”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ صحیح را وارد نمایید(از اعداد انگلیسی استفاده کنید) *

----------------------------------------------------------------------