بهره گیری بهتر از ماشین ظرفشویی

رعایت این نکات در استفاده از ماشین ظرفشویی علاوه بر اینکه از ایجاد خش بر ظروف جلوگیری می کند همچنین باعث میشود ظروف بسیار خوب تمیز شوند.

۱_ ابتدا قوانین اولیه را به یاد داشته باشید
+ اگر قصد دارید ظروف را برای تمام روز در ماشین قرار دهید(تا زمان پر شدن) قبل از قراردادن ظروف آنها را آبکشی نمایید اما اگر قصد دارید بعد از قرار دادن ظروف در دستگاه آن را روشن کنید فقط باقیمانده های غذا را از ظروف خارج کرده و ظروف را در ماشین بگذارید.
+ ظروف پلاستیکی را محکم کنید زیرا فشار آب میتواند این ظروف را بشکند یا باعث سقوط آنها روی المنت گرمایشی شود و در نهایت ظروف پلاستیکی بر اثر گرما ذوب شود.
+ هرگز ظروف به هم چسبیده (خارج از ظرفیت دستگاه) قرار ندهید زیرا اسپری آب توانایی تمیز کردن ظروف به هم چسبیده را ندارد.

۲_ قفسه ی پایین را به درستی بچینید
+ بشقابها و کاسه ها را به صورتی قرار دهید که روی کثیف آنها به سمت اسپری آب باشد.همچنین قابلمه ها، ماهی تابه ها و قالبها باید در بهترین زاویه نسبت به اسپری قرار بگیرند.
+ مراقب ظروفی که دسته های بلند دارند باشید.قدرت لغزش این ظروف ممکن است عملکرد بازوی آبپاش را با اختلال مواجه کند.
+ دیس ها و تابه های تخت را در امتداد هم پشت قفسه بچینید و هرگز این ظروف را جلوی در قرار ندهید زیرا باعث میشود مواد شوینده به ظروف دیگر نرسد.(در صورتی که ماشین شما جای خالی داشت سعی کنید ظروف را در مرکز بچینید).
+ دقت کنید قاشقها و چنگالها در محل قرارگیری یکدیگر نباشند.در برخی از دستگاه ها محل قرارگیری قاشق و چنگالها بالاست و در برخی دیگر پایین اما همیشه باید همه قاشق و چنگالها را رو به بالا قرار دهید تا به خوبی شسته شوند.
+ ظروف استیل را از ظروف نقره (روکش نقره) جدا کنید زیرا اگر ماشین شما دو حالت شستشو داشته باشد ظروف نقره ای خراب میشوند.

۳_ لیوانها در قفسه ی بالا قرار می گیرند
+ باید لیوانها و فنجانها را بین دندانه های تعبیه شده قرار دهید اگر لیوانها به شکل درست قرار نگیرند بعد از شستشو لک ایجاد میشود یا قسمت تیز دندانه ها باعث ایجاد خش میشود.
+ تا آنجایی که دندانه های تعبیه شده به شما اجازه میدهد به لیوانها و فنجانها زاویه بدهید .اینکار باعث میشود که به خوبی توسط فشار آب شسته شوند و همچنین آب داخل آنها به خوبی خارج گردد.بعد از شستشو برای جلوگیری از چکه کردن و لک شدن ظروف ابتدا قفسه ی پایین را خالی کنید.
+ ظروف پایه دار را (جام و بستنی خوری) به دقت مرتب نمایید.برای جلوگیری از شکستن آنها را در یکجا محکم کنید و اجازه ندهید تا بر اثر لرزش به یکدیگر یا قفسه ی ماشین بخورند.

۴_ مواد شوینده تازه استفاده کنید
پودرها و مایعات شوینده میتوانند به خوبی ظروف را تمیز کنند.اما حتما باید تازه باشند.توصیه میکنیم مواد شوینده را فقط زمانی بخرید که میخواهید از آن نهایت تا ۲ ماه استفاده کنید. این مواد را باید همیشه در جای خنک و خشک نگه دارید نه زیر سینک که رطوبت باعث چسبندگی یا خراب شدن آن شود.

تیم ترجمه ی مجله ی قو

کپی با ذکر نام و لینک منبع مجاز است

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “بهره گیری بهتر از ماشین ظرفشویی”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ صحیح را وارد نمایید(از اعداد انگلیسی استفاده کنید) *