----------------------

تهیه “کباب کوبیده” با پوست مرغ حقیقت دارد؟!

محمدحسین عزیزی رئیس انجمن صنایع غذایی ایران اظهار داشت: محتویات درون کباب های کوبیده می تواند از مواد مضر برای بدن همچون پوست مرغ و سیرابی تهیه شده باشد که این مسئله پیامدهای جبران ناپذیری برای سلامت عمومی جامعه در پی دارد.

او ادامه داد: وجود پوست مرغ در برخی از کباب‌ها سرطان معده و روده را به همراه خواهند داشت و فورا باید فروش این محصولات متوقف شود.

رییس انجمن صنایع غذایی ایران با تاکید بر خرید از رستوران های معتبر گفت: شهروندان حتی الامکان باید از خرید کباب‌های کوبیده به دلیل نامشخص بودن محتویات درون آنها خودداری کنند.

وی تصریح کرد: در حقیقت این کار یک تقلب محسوب می‌شود و باید با واحد‌های عامل چنین تخلفاتی برخورد شود.

کباب با چاشنی پوست مرغ

عزیزی افزود: استفاده مکرر از این مواد می‌تواند باعث بیماری‌های قلبی و عروقی و چربی خون در انسان شود.

وی با اشاره به اینکه نباید گول خرید محصولات غذایی ارزان قیمت را بخوریم، گفت: مواد غذایی که محتویات ناسالمی دارند معمولا ارزان فروخته می شوند و در طولانی مدت باعث بروز بیماری های قلبی وعروقی میشوند.

رییس انجمن صنایع غذایی ایران بیان کرد: یک رستوران با هزینه‌هایی که دارد، هرگز به صرفه نیست که با این مبلغ چلوکبابی بی کیفیت با مواد غیر قابل مصرف استفاده و به دست مردم عرضه کند. در این نوع کباب‌ها با این قیمت در واقع از گوشت خالص استفاده نمی‌شود بلکه از سویا، ضایعات گوشت و مرغ و شکمبه استفاده می‌شود و زمانی که این مواد با یکدیگر چرخ می‌شود دیگر قابل مشاهده نیست.

منبع:خبرنگاران جوان

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “تهیه “کباب کوبیده” با پوست مرغ حقیقت دارد؟!”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ صحیح را وارد نمایید(از اعداد انگلیسی استفاده کنید) *