----------------------

خواص ارده و شیره انگور

خواص ارده
ارده خوراکی میباشد که از دانه های کنجد تفت داده شده و کوبیده شده بدست می آید و به آن طحینه نیز گفته میشود.ارده به تنهایی یک وعده غذایی کامل به خصوص برای صبحانه به شمار می آید.ارده انواع گوناگون دارد که خاصیت اصلی همه ی آنها انرژی زا بودن آنهاست.در فصل سرما که بدن برای گرم کردن خود به انرژی بیشتری احتیاج دارد، بهترین غذا محسوب می شوند.به دلیل تحرک بالای کودکان، مصرف ارده و حلواارده در وعده صبحانه، علاوه بر رساندن انرژی لازم به آنها، باعث تقویت حافظه شان هم می شود.
ارده یک تقویت کننده نیروی جنسی بوده و چاق کننده و دیر هضم است.

۱۰۰ گرم ارده انرژی معادل ۵۹۵ کیلوکالری دارد

برخی خصوصیات ارده

منضج دمل ها و زخم های چرکی
تسکین دهنده درد ، گرمی و خشکی عضو
مزاج گرم و تر دارد

مصلح ارده سرکه و عسل است.ارده و شیره هر دو گرمی هستند وبرای خلاص شدن از رطوبت سردی خوردن آب روی آتش هستند.از کنجد و ارده در درمان اختلالات کبد و کلیه استفاده می شود و خوردن آنها برای درمان استخوان درد و درد مفاصل هم پیشنهاد میشود.ارده نرم کننده ی سفتی ها و ورم ها ی سفت داخلی است و دمل ها را نیز نرم می کند و مسکن درد ان است هم چنین ضماد و مالیدن ان نیز همین خواص را داراست . هم چنین برای رفع بیماری ها ی رحم توصیه می شود .

غالبا ارده با شیره ی انگور مصرف میشود ، شیره انگور هم درست مانند خود انگور مقدار قابل توجهی ویتامین «آ»، «ب»و «ث» دارد و در ضمن ضدنفخ هم هست.دانه های سیاه کنجد از نظر خواص ترجیح داده می شود و در کشورهای زیادی این دانه ها به عنوان پاد زهر مورد توجه است و به علاوه برای معالجه ی بی حسی ، کرختی ، فلج ، یبوست و کاهش فشار خون بالا تجویز میگردد.همچنین در بدن باعث دفع اوره و مقداری از اسیدهای غیرمفید بدن می شود و کارشناسان تغذیه آن را پاک کننده بقایای غذاها در روده و معده می دانند. البته شیره انگور محرک اعمال کبدی هم هست و به خون سازی نیز کمک می کند.

شیره و ارده ، هر دو تسکین دهنده دردهای رماتیسم و امراض شریانی و وریدی هستند.شیره و ارده هر دو طبیعت گرم دارند و مصرف آن برای گرم مزاج ها موجب غلیظ شدن صفرایشان می شود و نتیجه آن، جوش زدن در صورت و بدن شان است که راه درمانش هم خوردن میوه های تازه با طبیعت سرد است.

روش نگهداری ارده
ارده و روغن کنجد سرشار از اسیدهای چرب اشباع نشده اند که اگر در معرض هوای گرم و نور قرار بگیرند، چربی هایشان اکسید شده و روغن به اصطلاح فاسد می شود بنابراین کنجد و فرآورده های تهیه شده از آن باید در جای خشک، خنک و دور از نور آفتاب نگهداری شود.

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “خواص ارده و شیره انگور”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ صحیح را وارد نمایید(از اعداد انگلیسی استفاده کنید) *

----------------------------------------------------------------------