---------------------- ---------------------

دستور تهیه فلافل خوشمزه

مواد مورد نیاز

نخود ۲ لیوان
پیاز ۱ عدد
سیر ۴ حبه
آرد نخودچی ۴ قاشق چایخوری
پودر زیره ۱ قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیز ۱ قاشق چایخوری
جعفری خرد شده نصف لیوان
تخم مرغ ۱ عدد
آبلیمو مقداری
فلفل قرمز به مقدار لازم

دستور پخت فلافل ساده و تند

آموزش تهیه

نخودها را از شب قبل خیس دهید و تا روز بعد چند بار آب آنها را عوض کنید.

نخود خیس خورده را داخل میکسر بریزید و سیر ، پیاز خرد شده ، جعفری خرد شده ، پودر زیره ، تخم گشنیز ، آبلیمو ، نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب بزنید تا مایه فلافل یکدست شود
(شما میتوانید نخود را ۲ بار در چرخ گوشت چرخ کنید و مواد دیگر را به آن اضافه کنید).

تخم مرغ و آرد نخودچی را به مواد فلافل اضافه کنید و خوب ورز دهید تا خمیر نرمی بدست آید و بعد با دست از مایه فلافل بردارید و به شکل گرد حالت دهید.

اگر دستگاه فلافل زن دارید مایه را با یک قاشق در دستگاه ریخته و با پشت قاشق صاف کنید.

داخل قابلمه روغن زیاد بریزید(ترجیحا از قابلمه کوچک استفاده کنید تا عمق روغن تا کف قابلمه زیاد باشد) و روی حرارت قرار دهید ، پس از اینکه روغن داغ شد فلافل ها را داخل روغن بریزید ( روغن باید زیاد باشد تا فلافل ها در روغن شناور بمانند ) ، پس از اینکه فلافل ها سرخ شدند روی دستمال کاغذی بگذارید تا روغن اضافی شان گرفته شود و بعد سرو کنید.

در صورتی که میخواهید فلافل شما تند و آتشی باشد به مایه فلافل فلفل قرمز زیاد اضافه کنید.

برای ساندویچ فلافل بهتر است از ترشی ، گوجه فرنگی ، خیارشور ، جعفری ، پیاز و … استفاده کنید.

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “دستور تهیه فلافل خوشمزه”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ صحیح را وارد نمایید(از اعداد انگلیسی استفاده کنید) *