روش تهیه آش اوماج

مواد لازم برای تهیه آش اُماج

سبزی آش(تره،جعفری،اسفناج،گشنیز، برگ سیر) : ۱/۵ کیلوگرم
عدس: ۱۰۰ گرم
لوبیا: ۱۰۰ گرم
نخود: ۱۰۰ گرم
آرد: ۲۵۰ گرم
سرکه: نصفه استکان
نمک: به میزان لازم
پیاز: ۲ عدد
روغن: ۱۵۰ گرم
آب: ۴ لیتر
سیاه دانه،گلپر،تخم شوید،بادیان : هر کدام یک قاشق سوپ خوری
نعنا: به میزان لازم(برای تزئین)

دستور پخت آش اماج

روش تهیه آش اماج

آرد را در سینی ریخته و کمی آب بر روی آن بپاشید و هم بزنید، سپس آن را از صافی دانه درشت رد کنید تا دانه هایی به اندازه عدس به دست آید به این آرد اُماج می گویند. حبوبات را از شب قبل خیس کنید و صبح آب اضافه آن را دور بریزید و بگذارید بپزد، سپس آب را در ظرف مناسبی ریخته و بگذارید جوش بیاید. آنگاه حبوبات را که از قبل پخته اید به همراه سبزی و ادویه ها و نمک داخل آب بریزید. آنگاه دو عدد پیاز رنده شده را که در روغن سرخ کرده اید بیافزایید. کمی که پخته شدند دانه‌های اماج را کم کم اضافه کنید. وقتی خامی آرد گرفته شد، سرکه را اضافه نمایید و بگذارید آش جا بیفتد سپس آن را در ظرف کشیده و با پیاز داغ و نعنا داغ تزئین کنید. اگر بخواهید خوشمزه تر شود، می‌توانید آش را با آب قلم بپزید.

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “روش تهیه آش اوماج”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ صحیح را وارد نمایید(از اعداد انگلیسی استفاده کنید) *

----------------------------------------------------------------------