روش تهیه آش رشته

مواد لازم برای تهیه آش رشته

حبوبات( ۱۵۰ گرم لوبیا چیتی، ۱۵۰ گرم عدس، ۸۰ گرم لوبیا سفید، ۷۰ گرم نخود) پخته شده: ۴۵۰ گرم
سبزی آش خرد شده(تره،جعفری،گشنیز،اسفناج یا برگ چغندر): ۱ کیلوگرم
استاک گوشت(آب گوشت یا آب قلم گوساله): ۱ لیتر
رشته ی آش: ۴۵۰ گرم
روغن مایع مخصوص سرخ کردن: ۴ قاشق غذاخوری
پیاز داغ : به مقدار لازم
نعنا داغ: به مقدار لازم
سیر داغ: به مقدار لازم
زردچوبه: یک دوم قاشق چای خوری
آرد گندم: ۲ یا ۳ قاشق غذاخوری
کشک پاستوریزه: ۳۰۰ گرم
نمک و فلفل: به مقدار لازم

روش تهیه آش رشته:

در ظرفی که گنجایش مواد را داشته باشد، مقداری آب و استاک گوشت را به جوش آورید، سبزی را اضافه کنید، درب ضرف را باز بگذارید(این کار رنگ سبز،سبزی را حفظ خواهد کرد) پس از پخته شدن سبزی، حبوبات را اضافه کنید تا چند جوش بزند.
زردچوبه را با روغن تفت دهید همراه با مقداری پیاز داغ به آش اضافه کنید. سپس رشته را در آش بریزید. بگذارید تا با حرارت ملایم بجوشد و رشته‌ها نرم و پخته شود.برای غلظت آش، آرد را در یک لیوان آب سرد حل کنید و به همراه نمک و فلفل به آش اضافه نمایید تا بجوشد، خامی آرد گرفته شود و آش غلیظ شده و جا بیافتد در نهایت در ظرف مورد نظر بکشید با کشک ،پیاز داغ،نعنا داغ و سیر داغ تزئین و سرو کنید.

دستور پخت آش رشته

نکته تکمیلی:

* در صورت تمایل می توانید نیمی از کشک را در آش بریزید تا چند جوش بزند،سپس سرو کنید.

* مواد ذکر شده مناسب تهیه ی این آش برای ۶ تا ۸ نفر میباشد.

نکته تغذیه ای:

انرژی کل این آش ۵۱۰۰ کیلوکالری میباشد.

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “روش تهیه آش رشته”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ صحیح را وارد نمایید(از اعداد انگلیسی استفاده کنید) *

----------------------------------------------------------------------