---------------------- ---------------------

روش تهیه آش شله قلمکار

مواد لازم جهت تهیه آش شله قلمکار

سبزی آش: سه کیلو گرم
حبوبات پخته شده: یک کیلو و نیم
برنج: ۴ پیمانه
گوشت گردن: یک کیلو و نیم
روغن مایع مخصوص سرخ کردن : به مقدار لازم
نمک و فلفل و زردچوبه : به مقدار لازم
پیاز داغ : سه پیمانه
نعنا خشک: ۴ قاشق غذاخوری
برگ بو : ۱ عدد
پیاز: ۱ عدد

دستور پخت آش شله قلمکار

طرز تهیه آش شله قلمکار

برنج را در آب جوش بریزید تا آرام بپزد. وقتی برنج خوب پخته شد، سبزی و حبوبات را به آن اضافه کنید و اجازه دهید همه مواد مجدداً پخته شوند. سپس گوشت را که با یک عدد پیاز، برگ بو و زردچوبه پخته شده، کاملا بکوبید و به آش اضافه کنید و آن را مرتبا هم بزنید تا همه مواد کاملا مخلوط شوند. نعنا و زردچوبه را در روغن داغ کمی تفت دهید و همراه با نمک، فلفل و مقداری پیاز داغ به آش بی افزایید و بگذارید با حرارت ملایم بپزد و آش جا بیفتد.
پس از پایان پخت، آش را در ظرف بکشید و روی آن را با نعنا داغ و بقیه پیاز داغ تزئین کنید.

نکته تغذیه ای:

بهتر است لوبیا چشم بلبلی در اواخر پخت اضافه شود، طوری که در آش مشخص باشد ولی بقیه حبوبات کمی له شده باشند.

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “روش تهیه آش شله قلمکار”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ صحیح را وارد نمایید(از اعداد انگلیسی استفاده کنید) *

----------------------------------------------------------------------