روش تهیه برگر سالمون یونانی برای چهار نفر

طرز تهیه این برگر خیلی ساده است و بسیار هم سالم و پرخاصیت میباشد زیرا با ماهی سالمون تهیه می شود و در پخت آن از هیچ روغنی استفاده نمی شود.

مواد مورد نیاز برگر سالمون یونانی

نصف یک عدد نان ساندویچی سفید
نصف قاشق چایخوری نمک
¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
نصف پیمانه ماست یونانی کم چرب
نصف پیمانه خیار خرد شده
چهار عدد نان همبرگر
چهار عدد برگ تازه کاهو
۱ عدد لیموترش
۶۰۰ گرم فیله بدون استخوان سالمون
۱ عدد تخم مرغ
۲ عدد پیازچه خرد شده
۲ قاشق غذاخوری برگ های تازه آویشن

برگر سالمون یونانی

طرز تهیه برگر سالمون یونانی
پوست لیموترش را رنده کرده و کنار بگذارید. آب لیموترش را به اندازه یک قاشق چایخوری بگیرید و آن را نیز کنار بگذارید.
در غذاساز یک قاشق غذاخوری آویشن، سالمون، تخم مرغ، پیازچه، نیمی از پوست لیموترش، ورقه های نان سفید، ¼ قاشق چایخورینمک و ۱/۸ قاشق چایخوری فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید. همه مواد را خوب هم بزنید تا کاملا یکدست شوند. مخلوط به دست آمده را در دست به شکل چهار عدد برگر شکل دهید که ضخامت زیادی هم نداشته باشد. آنها را درون بشقاب بچینید. روی آنها پلاستیک بکشید و به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید تا خودشان را بگیرند.

در یک کاسه کوچک، ماست، خیار و باقی مانده پوست رنده شده لیموترش، آب لیموترش، ¼ قاشق چایخوری نمک و ۱/۸ قاشق چایخوری فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را نیز در یخچال بگذارید تا خنک بمانند.
برای کباب کردن برگر سالمون، کباب پز را با شعله متوسط روشن کنید. برگرها را روی شعله قرار دهید و ۵ دقیقه گریل کنید تا رنگ آنها عوض شود. سپس در کباب پز را ببندید و به مدت ۱۸ تا ۲۰ دقیقه آنها را بپزید تا کاملا مغز پخت شوند.

سالمون ها را درون نان همبرگر قرار دهید. روی آن برگ کاهو بگذارید و ماست و خیاری که آماده کرده بودید را مانند سس روی برگر سالمون بریزید و نان را ببندید.

زمان آماده سازی این غذا ۳۰ تا ۴۰ دقیقه میباشد.

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “روش تهیه برگر سالمون یونانی برای چهار نفر”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ صحیح را وارد نمایید(از اعداد انگلیسی استفاده کنید) *

----------------------------------------------------------------------