روش تهیه ذرت مکزیکی در خانه

مواد لازم برای ۴ نفر:

کنسرو ذرت:دو عدد
قارچ:۲۰۰ گرم
آویشن:دو قاشق چایخوری
پنیر پیتزا:۲۰۰ گرم
کالباس:۲۰۰ گرم
سس مایونز:۸ قاشق غذاخوری
آبلیمو: یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم

پخت ذرت مکزیکی در خانه

ابتدا قارچ ها را خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید. در صورت تمایل می توانید قارچ ها را به مدت ۵ دقیقه در آب جوش قرار دهید تا پخته شوند.کالباس را نگینی خرد کنید و به همراه ذرت به قارچ اضافه کنید .در صورت تمایل می توانید با تهیه بلال و پختن آن ، خودتان در منزل ذرت را تهیه کنید.برای این منظور بسته به نوع بلال آن را به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت داخل آب جوش بپزید و بعد دانه کنید.

بهتر است در هنگام پخت به بلال ها نمک اضافه نکنید چرا که باعث سفت شدن آن می شود. حرارت را کم کنید و سس مایونز را به همراه کره و نمک و فلفل و آویشن به ذرت بیفزایید و خوب مخلوط کنید. در آخر پنیر پیتزا به با ذرت مکزیکی مخلوط کنید و به مدت ۵ دقیقه درب ظرف را ببندید. سپس شعله را خاموش کنید و آبلیمو را اضافه کنید.ذرت مکزیکی آماده شده را در ظرف های مناسب بریزید و با کمی کالباس خرد شده تزئین کنید.در صورت تمایل می توانید از کمی سس خردل هم استفاده کنید.

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “روش تهیه ذرت مکزیکی در خانه”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ صحیح را وارد نمایید(از اعداد انگلیسی استفاده کنید) *

----------------------------------------------------------------------