----------------------

روش تهیه لم چاپس یک نوع کباب

مواد لازم کباب لم چاپس :
راسته با استخوان گوسفندی یک کیلوگرم
روغن زیتون چهار قاشق سوپخوری
سس سویا یک قاشق سوپخوری
پیاز یک عدد
پودرسیر نصف قاشق چایخوری
نمک یک قاشق چایخوری
فلفل نصف قاشق چایخوری
کره به میزان لازم
زعفران آب کرده به میزان لازم
گوجه فرنگی در صورت تمایل
زیتون در صورت تمایل
سبزی در صورت تمایل

دستور پخت لم چاپس

طرز تهیه کباب لم چاپس :
ابتدا چربی و رگ های گوشت را گرفته، اما استخوان ها روی آن باقی بماند. بعد با دو قاشق روغن زیتون، پیاز، فلفل، پودرسیر، نمک و سس سویا مخلوط کرده و به مدت پنج ساعت درون یخچال می گذاریم تا مزه دار شود.

سپس داخل تابه چدنی دو قاشق دیگر روغن زیتون ریخته و دو طرف گوشتها را خوب سرخ می کنیم. پس از سرخ شدن مقداری کره و زعفران آب کرده را با قلم مو روی آن بزنید تا خوشمزه تر شود و با گوجه فرنگی، زیتون و سبزی سرو نمایید.
منبع: آکا ایران

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “روش تهیه لم چاپس یک نوع کباب”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ صحیح را وارد نمایید(از اعداد انگلیسی استفاده کنید) *

----------------------------------------------------------------------