---------------------- ---------------------

روش تهیه ی سالاد تن ماهی و سس مخصوص

مواد لازم برای تهیه سالاد تن ماهی

لوبیا سبز پخته شده : ۲۲۵ گرم
سیب زمینی پخته و خرد شده : ۴۵۰ گرم
سرکه ی سفید : ۲ قاشق غذا خوری
روغن زیتون : ۲ قاشق غذاخوری
کاهو : ۱ عدد کوچک
گوجه فرنگی چهار قاچ شده : ۴ عدد
خیار خرد شده : ۱ عدد کوچک
فلفل دلمه ای سبز یا قرمز خلال شده : ۱ عدد
تخم مرغ : ۴ عدد(هر کدام را چهار قاچ کنید)
زیتون سیاه: ۲۴ عدد
کنسرو تن ماهی : ۲۲۵ گرم
برگ ریحان : مقداری برای تزئین

مواد لازم برای تهیه ی سس سالاد

سس خردل : ۱ قاشق غذا خوری
کنسرو تن ماهی : ۲ قاشق غذاخوری
سیر رنده شده: ۱ حبه
آب لیمو یا سرکه ی سفید: ۴ قاشق غذاخوری
روغن زیتون : یک لیوان
نمک و فلفل : به مقدار لازم
برگ ریحان : به میزان لازم(برای تزئین)

روش تهیه سالاد تن ماهی:

سیب زمینی را پس از پخت در کاسه ای ریخته و روی آن ۲ یا ۳ قاشق از سس آماده شده بریزید تا مزه دار شود.
در دیس گرد مناسبی برگ های کاهو را مرتب بچینید.به ترتیب گوجه فرنگی ، خیار ، فلفل دلمه ای، لوبیا و در نهایت در وسط دیس سیب زمینی را بچینید.تخم مرغ ها را دور سبزیجات قرار دهید و زیتون و تن ماهی را روی سبزی جات ریخته و با برگ ریحان تزیین کرده و در نهایت از سس روی تمام مواد بریزید و سرو نمایید.

دستور تهیه ی سالاد تن ماهی

روش تهیه سس سالاد:

سس خردل ، سیر ، تن ماهی ، نمک و فلفل را در کاسه ریخته به خوبی مخلوط کنید.سپس آب لیمو یا سرکه ی سفید را اضافه کنید.در نهایت روغن زیتون را اضافه نمایید و در مخلوط کن کاملا مخلوط کنید تا سس نرمی به دست آید.

نکته ی تکمیلی :

* مواد مذکور مناسب تهیه ی این غذا برای ۴ الی ۶ نفر میباشد.

نکته ی تغذیه ای :

* انرژی کل این سالاد و سس ۲۶۷۰ کیلوکالری میباشد.

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “روش تهیه ی سالاد تن ماهی و سس مخصوص”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ صحیح را وارد نمایید(از اعداد انگلیسی استفاده کنید) *