----------------------

روش پخت دونات پفکی

دونات ها خیلی خوشمزه و خوش طعم هستند و برای میان وعده و تغذیه سالم خیلی گزینه خوبی اند. اکثر بچه ها بی برو برگرد از خوردن دونات لذت میبرند و شما میتوانید در این مطلب با طرز تهیه دونات ترد و پفکی آشنا شوید.

مواد لازم
کره یا روغن: ۷۰ گرم
تخم: ۲ عدد
مایه خمیر: ۲ قاشق سوپ خوری
شیر داغ: ۱۲۰ میلی لیتر(یک دوم پیمانه)
آرد: دو پیمانه
شکر: دو قاشق غذاخوری
آب ولرم: نصف پیمانه
نمک: .یک چهارم قاشق چای خوری
پودر قند و شکلات و پودر پسته برای تزیین

دونات ترد و پفکی

طرز تهیه
ابتدا مایه خمیر را به همراه آب ولرم درون ظرف مناسبی بریزید (حرارت آب باید به حدی باشد که انگشت نسوزد چون مایه خمیر موجودی زنده است و در حرارت زیاد و یا بسیار کم کشته می شود و عمل نمی کند).سپس روی آن را پوشانده و در محیط آشپزخانه بگذارید تا عمل کند.

 

کره، شیرداغ و شکر را با هم مخلوط نموده تا شکر حل شود. بعد یک پیمانه از آرد را به همراه نمک افزوده و خوب مخلوط نمایید سپس تخم مرغ را اضافه کرده با همزن برقی کاملا هم بزنید. آن گاه همزن را خاموش نموده و مایه خمیر و بقیه آرد را کم کم اضافه کنید و خوب با دست ورز دهید و آن قدر آرد اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبد ولی به حالت کش دار از دست جدا شود (ممکن است تمام آرد ذکر شده مصرف نگردد) سپس روی خمیر را پوشانده و در هوای آشپزخانه به مدت دو ساعت استراحت دهید تا خمیر ور بیاید.

 

روی میز آشپزخانه مقداری آرد بپاشید و خمیر را با وردنه به قطر یک سانتی متر باز کنید و با دهانه لیوان قالب بزنید. وسط آن را با قالب گرد کوچک قالب زده و دو طرفش را در روغن سرخ کردنی که با حرارت متوسط داغ شده است سرخ کرده و در صافی بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود.در صورت تمایل روی آن را با شکلات آب شده بپوشانید و با پودر قند تزیین کنید.

 

منبع: پیج خانم سمیه خلیلی

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “روش پخت دونات پفکی”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ صحیح را وارد نمایید(از اعداد انگلیسی استفاده کنید) *