----------------------

روش پخت پلو یونانی با فیله مرغ زعفرانی

اگر پلو و چلو های یکنواخت برای شما تکراری شده و غذاهای باطعم خاص دوست دارید همراه ما باشید تا طرز تهیه پلو یونانی با فیله مرغ زعفرانی را یاد بگیرید.

مواد مورد نیاز:
هویج خرد شده ی نگینی: یک پیمانه
فلفل دلمه قرمز خرد شده: نصف ۱ عدد
ذرت کنسروی: نصف پیمانه
هل (ساییده): ۱ ق.چ
ادویه (مخصوص پلویی): ۱ ق.چ
برنج: ۳ پیمانه
نخود فرنگی: نصف پیمانه
عصاره مرغ یا گوشت: ۱ لیوان
مرغ زعفرانی (فیله زعفرانی): نیم کیلو
زعفران،نمک،فلفل به مقدار لازم
قارچ نصف پیمانه

طرز تهیه پلو یونانی با فیله ی مرغ

طرز تهیه:
فیله ها را خرد کرده با کمی کره و زعفران و نمک و ادویه تفت داده و کنار می گذاریم.
هویج را تفت می دهیم تا کمی بخارپز و نرم شود.
فلفل دلمه را خرد کرده و با پیاز داغ عسلی و ذرت و قارچ و نخود فرنگی تفت می دهیم.
برنج را که از قبل خیس کرده ایم به سبزیجات تفت داده شده داخل قابلمه اضافه می کنیم.
ادویه و عصاره گوشت یا مرغ و هویج را اضافه می کنیم و میگذاریم بجوشد.
زمانیکه آب آن کشیده شد کمی دیگر زعفران دم شده و کره اضافه می کنیم و صبر میکنیم تا دم بکشد.بعد با سبزی و مواد دلخواه تزیین کرده و سرو می کنیم.

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “روش پخت پلو یونانی با فیله مرغ زعفرانی”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ صحیح را وارد نمایید(از اعداد انگلیسی استفاده کنید) *