---------------------- ---------------------

ساندویچ مرغ و اسفناج با سس باربیکیو

در این مطلب با طرز تهیه یک پیش غذای خوشمزه و محبوب آشنا میشوید که در مدت کوتاهی میتوانید آن را تهیه کنید.

سینه مرغ بریان آماده یک عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
پودر سیر به مقدار دلخواه
سس باربیکیو ۵ قاشق غذاخوری
نان ترتیلا ۲ عدد
برگ اسفناج تازه به مقدار دلخواه
پنیر به میزان دلخواه

روش تهیه پیش غذای مرغ و اسفناج

سینه مرغ را ریز میکنیم و در یک ماهیتابه نسوز بدون روغن میریزیم. نمک و فلفل و پودر سیر را اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم. سپس سس باربیکیو را اضافه کرده و با قاشق هم میزنیم.

برگ های اسفناج را روی نان ترتیلا می چینیم و مرغ ها را روی برگ ها، در وسط نان میریزیم و روی آن پنیر ریخته و نان را میپیچیم و برش زده و سرو میکنیم.

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “ساندویچ مرغ و اسفناج با سس باربیکیو”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ صحیح را وارد نمایید(از اعداد انگلیسی استفاده کنید) *

----------------------------------------------------------------------