---------------------- ---------------------- ---------------------

سبزی پلو با ته دیگ ماهی کولی

این غذا مخصوص شمال کشور است و محلی های گیلان این غذای خوشمزه را درست میکنند، کولی ماهی های کوچکی است که سرخ کرده ی آن بسیار خوش خوراک میشود.

چندتا ماهی کولی رو بعد از پاک کردن با نمک و آبلیمو یا آب نارنج مزه دار می کنیم. (مزه دار کردن به ذائقه خودتان بستنی داره میتوانید از ادویه ها و سس های دیگر استفاده کنید)

ته انداز ماهی کولی

در دستور این غذا پوست ماهی کولی رو نمی گیریم.ولی بعضی ها که پوست ماهی را نمی خورند پوست را جدا میکنند.ولی پیشنهاد ما جدانکردن پوست است.

بعد از مزه دار کردن کولی یکطرف آن را در روغن داغ خوب سرخ می کنیم، بعد از سرخ شدن تمام ماهی ها را برمی گردانیم و کمی برنج آبکش شده سفید روی کولی ها میریزم و بعد مخلوط برنج آبکش شده و سبزی رو می ریزیم روی آن. برنج که دم کشید ماهی کولی خوب سرخ خواهد شد.
منبع: پیج خانم مژگان رحیمی ۴۹

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “سبزی پلو با ته دیگ ماهی کولی”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ صحیح را وارد نمایید(از اعداد انگلیسی استفاده کنید) *