سوجوک ترکیه چیست؟

به تازگی محصول جدیدی به نام سوجوک ترکیه در فروشگاه های زنجیره ای برای مشتریان عرضه شده است ، شرکتهای معتبر ایرانی که در زمینه ی سوسیس و کالباس فعالیت دارند ارائه کننده ی اصلی این محصول هستند.

سوجوک جیست؟

سوجوک به ترکی(Sucuk) در واقع نوعی سوسیس ادویه دار است.این سوسیس که در کشور ترکیه در ساخت غذاهای گوناگون کاربرد دارد شامل گوشت چرخکرده و ادویه جات مخصوص میباشد.سوجوک کمی تند است و شوری و میزان جربی آن نسبت به سوسیس های معمولی بیشتر است و رنگ آن کمی قرمز است.در کشور ترکیه بیشتر برای تهیه ی املت و صرف آن در صبحانه مورد استفاده قرار میگیرد.

شرکتهای ترکیه سوجوک را به این شکل تهیه میکنند که گوشت چرخکرده ی گاو را با مقداری ادویه(فلفل،سیر و…) و روغن مخلوط نموده و برای ۲۴ ساعت به آن استراحت میدهند تا خوب عطر و طعم بگیرد، سپس مواد را خوب با هم مخلوط میکنند تا خمیر یک دستی بدست بیاید و بعد از آن خمیر را توسط ماشین به شکل وکیوم شده در می آورند.سپس آنها را در اتاقکهای تهویه مطبوع قرار میدهند تا کمی خشک شود و پس از خشک شدن بسته بندی میکنند.گفتنی است که در ترکیه برخی افراد سوجوک را در خانه نیز تهیه میکنند.

مطلب اختصاصی سایت قو

کپی با درج نام و لینک منبع بلامانع است

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

یک دیدگاه در “سوجوک ترکیه چیست؟”

  1. پيمان گفت:

    ممنوناز مطالب و سایت خوبتون

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ صحیح را وارد نمایید(از اعداد انگلیسی استفاده کنید) *

----------------------------------------------------------------------