طرز تهیه آسان شیرینی مربایی

مواد لازم:

تخم مرغ دو عدد
آرد پنج پیمانه
شکر دو پیمانه
کره یک پیمانه (۲۴۰ گرم)
باترمیلک یا دوغ غلیظ شیرین ¼ پیمانه
بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
نمک ¼ قاشق مرباخوری
مربای زردآلو یا آلبالو ⅔ پیمانه برای سرو
شکر به میزان دلخواه برای تزئین
رنگ خوراکی به میزان لازم (اختیاری)

طرز تهیه شیرینی مربایی

طرز تهیه:
در یک ظرف کره و شکر را با همزن برقی به مدت ۴ دقیقه بزنید تا مخلوطی نرم و سبک کرم مانند به دست بیاید.
تخم مرغ‎ها را یکی یکی اضافه کنید و بعد از اضافه کردن هر کدام مخلوط را به خوبی با همزن بزنید.
در یک ظرف بزرگ مجزا، آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید و یک تا دو بار آن را الک کنید.
سرعت همزن را پایین بیاورید و به تدریج مخلوط آرد را به مخلوط کره و شکر اضافه کرده و هم بزنید. بین دفعاتی که مخلوط آرد را اضافه می‎کنید و می‎زنید به تناوب باترمیلک یا دوغ را نیز اضافه کنید. همه را خوب با همزن بزنید.اکنون خمیر به‎دست آمده را بردارید و داخل یک کیسه پلاستیکی بپیچید. سپس آن را به مدت ۱ شب داخل یخچال قرار دهید تا خوب استراحت کند.
فر را از قبل در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. دو سینی پخت را با کاغذ روغنی بپوشانید. روی یک سطح کار مقداری آرد بپاشید.
خمیر را به ضخامت ۱ تا ۲ میلی‎متر ( اینچ) پهن کنید. با استفاده از قالب‎های شیرینی پزی به شکل قلب یا هر شکل دیگری، از خمیرتان قلب‎هایی را در بیاورید. اگر دوست دارید وسط برخی از قلب‎های را نیز در بیاورید. قلب‎ها را با کاردک روی کاغذ روغنی روی سینی منتقل کنید و روی آن سلفون کشیده و سینی را ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا خمیر استراحت کند.
وقتی که می خواهید شیرینی ها را داخل فر قرار دهید، در صورت تمایل می توانید روی شیرینی‎ها شکر رنگی بپاشید. مقداری شکر که برای تزئین کنار گذاشته بودیم را در ظرفی ریخته و خلال دندان را به کمی رنگ خوراکی آغشته کنیدو داخل شکر حرکت دهید تا کاملا رنگی شوند. میزان و پررنگ و کم رنگ بودن آن را مشخص کنید ولی به خاطر داشته باشید که با مقادیر بسیار کم رنگ شروع کنید.
سینی خمیرها را پس از استراحت داخل فر از پیش گرم شده بگذارید و حدود ۱۰ دقیقه در فر بپزید تا طلائی شوند اما زیاد قهوه‎ای نشوند. شیرینی‎ها را بیرون بیاورید تا خنک شوند.

این میزان از مواد تعداد زیادی شیرینی به شما می دهد که می توانید مقدار آن را کم کنید یا اینکه خمیر را آماده کنید و مقداری از آن را در سلفون پیچیده در ظرف دربسته حداکثر به مدت ۳ هفته داخل فریزر نگهداری کنید.
اگر می خواهید با کل خمیر کار کنید، مرحله به مرحله آنها را قالب زده و در سینی فر بچینید. به زمانهای استراحت خمیر دقت کنید و به هیچ وجه این زمان را حذف نکنید.
برای درست کردن قلب‎های مربایی می‎توانید روی یک قلب کامل مربا بمالید، سپس قلب هم اندازه آن را که وسطش را درآورده‎اید روی آن بگذارید. مربا قلب‎ها را به هم می‎چسباند. حالا می‎توانید وسط توخالی شیرینی‎تان را با مربای بیشتری پُر کنید.اگر به هر دلیلی نمیتوانید از مربا استفاده کنید میتوانید مقداری شکلات تخته ای را در ظرفی ریخته و حرارت بدهید تا نرم شود و بعد آن را روی شیرینی ها بریزید.

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “طرز تهیه آسان شیرینی مربایی”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ صحیح را وارد نمایید(از اعداد انگلیسی استفاده کنید) *