----------------------

طرز تهیه آش آبغوره

مواد لازم برای تهیه آش آبغوره

برنج : ۲۰۰ گرم یا ۱ لیوان
عصاره گوشت(آب گوشت) : ۷۵۰ میلی لیتر یا ۳ لیوان
لوبیا چشم بلبلی: ۱۰۰ گرم یا نصفه لیوان
سبزی خرد شده(تره و جعفری): ۱ کیلوگرم
گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم
پیاز رنده شده: ۱ عدد
رب گوجه فرنگی: ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری
آب غوره: ۱ یا یک و نیم لیوان
پیاز داغ: ۴ یا ۵ قاشق غذاخوری
نعنا داغ: ۳ یا ۴ قاشق غذاخوری
روغن مایع: ۳ یا ۴ قاشق غذاخوری
نمک،فلفل و زردچوبه : به میزان لازم

روش تهیه آش آبغوره

برنج و لوبیا را جداگانه با آب گرم به مدت ۳ یا ۴ ساعت خیس کنید، لوبیا را با مقداری آب و نمک بپزید و سپس از صافی رد کنید تا آب اضافی آن گرفته شود. در ظرف مناسبی برنج را با عصاره گوشت و مقداری آب بپزید. سپس سبزی و لوبیا را اضافه کرده و صبر کنید تا دوباره آش به جوش بیاید. گوشت چرخ کرده را با پیاز، نمک و فلفل مخلوط کرده و کوفته ریزه تهیه نمایید و در کمی روغن تفت داده و به آش در حال جوش اضافه کنید.
رب گوجه فرنگی را در روغن تفت داده، زردچوبه را اضافه کرده و کمی دیگر تفت دهید و سپس به همراه پیاز داغ، نمک و فلفل به آش بیافزایید و اجازه دهید تا آش بجوشد و جا بیفتد.
در نهایت آبغوره را اضافه کنید. پس از چند جوش از روی حرارت بردارید. با نعنا داغ و پیاز داغ تزیین و سرو نمایید.

دستور پخت آش آبغوره

نکته تکمیلی:

* در صورت تمایل می توانید از نیم کیلو گوجه فرنگی تازه رنده شده به جای رب گوجه فرنگی استفاده کنید.

* مواد ذکر شده مناسب تهیه این غذا برای ۵ یا ۶ نفر می باشد.

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “طرز تهیه آش آبغوره”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ صحیح را وارد نمایید(از اعداد انگلیسی استفاده کنید) *

----------------------------------------------------------------------