طرز تهیه آش جو

مواد لازم برای تهیه آش جو

جو پوست گرفته شده: یک کیلو
سبزی آش خرد شده(تره ،جعفری، اسفناج و گشنیز) : ۱ کیلو
برنج : یک دوم پیمانه معادل ۱۰۰ گرم
نخود و لوبیا : یک و نیم پیمانه معادل ۲۰۰ گرم
آب گوشت یا مرغ: ۲ لیتر
زردچوبه: یک قاشق غذاخوری
پیاز: ۲ عدد
کشک پاستوریزه: نیم کیلو
نعنا خشک: ۲ قاشق غذاخوری
روغن: ۵ قاشق غذاخوری
زعفران حل شده: ۲ قاشق غذاخوری
سیر داغ: به مقدار لازم
نمک و فلفل: به مقدار لازم

روش تهیه آش جو:

ابتدا جو را چند ساعت در آب خیس کرده سپس روی حرارت ملایم قرار دهید و بگذارید تا به طور کامل پخته شود. نخود و لوبیا را از شب قبل خیس کرده و آب ان را دور بریزید و دوباره همراه با آب بپزید. پیاز را به صورت خلالی برش دهید و در قابلمه مناسبی ۳ قاشق روغن ریخته و پیاز را تفت دهید تا طلایی شود. مقداری از پیاز را به مجذور تزیین روی آش بردارید. سپس زردچوبه را اضافه کرده و کمی تفت دهید. مقداری آب و آب مرغ و برنج را اضافه کنید و بگذارید تا بجوشد. پس از ۲۰ دقیقه سبزی را افزوده بستن نخود و لوبیا و جو را اضافه نمایید. آش را باید مرتب( در حدود ۲ الی ۳ ساعت) هم بزنید تا جا بیافتد. دو قاشق روغن در تابه ریخته و روی حرارت بگذارید تا داغ شود. سپس نعنا خشک را اضافه کرده و از روی حرارت بردارید. آش را در ظرف مناسبی ریخته و روی آن را با کشک ،نعنا داغ،سیر داغ،پیاز داغ و زعفران تزیین کرده و سرو نمایید.

دستور پخت آش جو

نکته تکمیلی:

مواد ذکر شده مناسب تهیه ی این آش برای ۷ الی ۸ نفر میباشد.

نکته تغذیه ای :

انرژی کل این آش ۴۰۰۰ کیلوکالری میباشد.

 

مطلب اختصاصی مجله قو

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “طرز تهیه آش جو”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ صحیح را وارد نمایید(از اعداد انگلیسی استفاده کنید) *