طرز تهیه اسنک قلقلی بروکلی پنیری

روش تهیه یک پیش غذای خوشمزه با کلم بروکلی

مواد لازم
پنیر چدار ۵۰ گرم
پنیر پارمزان ۵۰ گرم
کلم بروکلی ۳۰۰ گرم
سیر دو حبه
پیازچه دو عدد
نمک و فلفل سیاه مقداری
تخم مرغ دو عدد
جو پرک شده نصف پیمانه
پودر سوخاری یک چهارم پیمانه

روش تهیه اسنک بروکلی و پنیر

پنیرها را درون یک کاسه ریخته و با هم مخلوط میکنیم.کلم بروکلی و پیازچه را با کار ریز و خرد کرده و به ظرف پنیر اضافه میکنیم.دو حبه سیر رنده شده، نمک و فلفل، پودر سوخاری، تخم مرغ و جو پرک را نیز به مواد اضافه مینماییم و خوب هم میزنیم تا مخلوط شوند.

اگر مواد چسبندگی لازم را نداشتند میتوانیم یک تخم مرغ دیگر اضافه کنیم. سپس با اسکپ بستنی یا با قاشق از مواد برمیداریم و در کف دست ریخته و به شکل توپ حالت میدهیم.

بعد این اسنک قلقلی ها را درون سینی فر میچینیم و روی آنها کمی روغن میریزیم. سینی را داخل فر قرار داده و میگذاریم به مدت ۳۰ دقیقه در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارن هایت پخته شود.

بعد از اینکه اسنک ها طلایی شد سینی را از فر خارج میکنیم و بعد از کمی خنک شدن اسنک ها را درون ظرف پزیرایی قرار میدهیم.

این اسنک را میتوانید با سس کچاپ یا هر سسی که دوست دارید میل نمایید.

اختصاصی مجله قو(کپی با ذکر نام و لینک سایت قو مجاز است)

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “طرز تهیه اسنک قلقلی بروکلی پنیری”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ صحیح را وارد نمایید(از اعداد انگلیسی استفاده کنید) *