---------------------- ---------------------

طرز تهیه املت رژیمی بادمجان

در این مطلب از مجله قو با دستور پخت املت بادمجان با استفاده از روغن بسیار کم آشنا میشوید.
مواد لازم
بادمجان دو عدد
تخم مرغ ۳ عدد
روغن یک تا دو قاشق غذاخوری

آموزش پخت املت بادمجان

ابتدا بادمجانها را شسته و روی گاز یا داخل فر کاملا کبابی کنید تا پوست آنها بسوزد. بعد آنها را زیر شیر آب سرد گرفته و پوستشان را کاملا بردارید تا فقط بادمجان باقی بماند .

بادمجان را داخل ظرفی قرار داده و از قسمت سر در دست بگیرید و بدنه آن را با چنگال کاملا باز کنید و روی آن را نمک،فلفل،زعفران و ادویه دلخواه را بزنید.

تابه ای را چرب کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود.تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و با چنگال بزنید تا کف کند و بعد بادمجانها را داخل تخم مرغ فرو ببرید.سپس بادمجان ها را داخل تابه بریزید و بعد از کمی سرخ شدن تخم مرغ را روی بادمجان بریزید.

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “طرز تهیه املت رژیمی بادمجان”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ صحیح را وارد نمایید(از اعداد انگلیسی استفاده کنید) *

----------------------------------------------------------------------