طرز تهیه باقالی خورشت با باقالی تازه

مواد لازم
باقالی تازه نیم کیلو پوست کنده
سیر ۲ بوته
شوید خشک ۲ قاشق غذاخوری
زرد چوبه ۱ قاشق چای خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن به میزان لازم
تخم مرغ ۲ عدد

روش تهیه باقالی خورش

طرز تهیه
ابتدا پوست اول و دوم باقالی ها را جدا کنید و بشورید و آبکش نمایید. باقالی ها را به همراه سیر رنده شده و شوید در تابه بریزید و به آن آب اضافه کنید و درب تابه را ببندید و بگذارید تا باقالی ها پخته شوند. وقتی آب داخل تابه تبخیر شد، روغن و بقیه مواد به غیر از تخم مرغ را اضافه کرده و سرخ نمایید.

در انتها هم تخم مرغ را روی مواد بریزید و درب تابه را بگذارید تا تخم مرغ ها پخته و سفت شوند. این غذا را میتوانید با نان و برنج میل کنید.

نکته: اگر دوست ندارید باقالی ها درشت باشند و زیر دندان احساس شوند میتوانید آنها را قبل از پخت و یا بعد از پخت در غذاساز، له کنید.

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “طرز تهیه باقالی خورشت با باقالی تازه”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ صحیح را وارد نمایید(از اعداد انگلیسی استفاده کنید) *

----------------------------------------------------------------------