----------------------

طرز تهیه باقلوا رشته ای ترکیه

اگر به ترکیه سفر کرده باشید، حتما این نوع باقلوا توجه شما را جلب کرده و در شهر تبریز هم این نوع باقلوا طرفدار زیادی دارد.

در ترکیه نوع دیگر این باقلوا به اسم کنافه معروف است که میان آن پنیر قرار میدهند .

مواد لازم:
تل کادیف یا رشته کادایف ۳۰۰ گرم (در سوپر های بزرگ و فروشگاه های وسایل قنادی موجود است.)
پودر گردو ۱۰۰ گرم
شیر یک دوم پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
روغن حیوانی یا کره به میزان لازم
پودر پسته کمی
برای شربت :
۲ پیمانه شکر و ۱ پیمانه آب
عرق یا پودر هل

باقلوا رشته ای

روش تهیه :
شکر و هل و آب را روی دمای اجاق می گذرید تا شکر کامل حل شود و بعد به آن زعفران و هل اضافه کنید
و کنار بگذارید .
رشته های کادایف را داخل ظرف ریخته و شیر و تخم مرغ را با کمی زعفران یا پودر هل بزنید تا یکدست شود.
سپس کم کم آنرا به رشته ها اضافه کنید و رشته ها باید به صورت مواد کوکو در بیایند تا بتوان به راحتی با
دست قابل شکل دادن باشند.اگر مواد ما خیلی شل شده بود، مقداری رشته اضافه می کنیم و اگر سفت شده بود،
کمی مایه شیر و تخم مرغ اضافه کنید. مواد را با پودر گردو داخل قالب بزرگ یا تکنفری بریزید و داخل آن
نصف یک گردو قرار می دهیم و به شکل یک لقمه در آورید و روی آن کمی روغن که قبلا داغ شده بریزید.
اکنون در فر ۱۸۰ درجه مدت بیست دقیقه قرار دهید. بعد از اینکه کاداییف ها کاملا طلایی شد،خارج کنید و
تا داغ هستند آنها را در شربت سرد قرار دهید و بعد خارج نمایید. در ظرف قرار داده با پودر پسته تزیین و
سرو کنید .

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “طرز تهیه باقلوا رشته ای ترکیه”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ صحیح را وارد نمایید(از اعداد انگلیسی استفاده کنید) *