---------------------- ---------------------

طرز تهیه بسبوسه یک نوع کیک عربی

بسبوسه یک نوع کیک عربی یا دسر عربی میباشد که دستور پخت آسانی دارد و بیشتر در ماه رمضان تهیه میشود.

مواد لازم
آرد سمولینا(سمید) :دو و نیم پیمانه
روغن: یک پیمانه
تخم مرغ :۴ عدد
پودر نارگیل : ۱ پیمانه
شکر:یک پیمانه
بکینگ پودر : دو قاشق غذاخوری
ماست: ۱ پیمانه

دستور پخت کیک بسبوسه

طرز تهیه بسبوسه
آرد ، پودر نارگیل، شکر،بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و خوب هم بزنید.

در ظرف دیگری تخم مرغ و ماست و روغن را با هم مخلوط و با همزن برقی خوب هم بزنید و بعد از اینکه خوب مخلوط شد به مواد خشک اضافه کنید و هم بزنید.

فر را در دمای ۱۷۰ درجه قرار دهید تا گرم شود و مواد را داخل قالب کیک که چرب کرده اید بریزید و به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر قرار بدهید تا پخته شود.

کیک شما بعد ۲۰ دقیقه آماده است، اگر دوست داشتید میتوانید روی این کیک شربت زعفران بریزید و میل کنید.

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “طرز تهیه بسبوسه یک نوع کیک عربی”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ صحیح را وارد نمایید(از اعداد انگلیسی استفاده کنید) *