----------------------

طرز تهیه بورک گوشت

مواد لازم
گوشت چرخ کرده نیم کیلو
خمیر یوفکا به تعداد لازم
پیاز ۲ عدد بزرگ
قارچ نیم کیلو
سیب زمینی یک عدد
فلفل دلمه کمی
رب به مقدار دلخواه
زرده تخم مرغ (برای رومال)
ادویه نمک و فلفل و زردچوبه و پودر سیر
کنجد (اختیاری)

 

روش پخت بورک گوشت

روش تهیه
برای مواد داخل اول پیاز را نگینی خورد کنید و با روغن تفت بدهید، زردچوبه بزنید و تفت بدهید تا طلایی شود. بعد سیب زمینی را نگینی خرد کنید و به پیاز اضافه کنید و تفت بدهید تا کمی پخته و نرم شود، بعد گوشت را اضافه کنید نمک و ادویه بزنید و تفت بدهید و در اخر یک قاشق رب بزنید و تفت بدهید. شعله را خاموش کنید. (بهتره مایه روغن زیادی نداشته باشد و اب هم نداشته باشد و خشک باشد).

 

اول با فرچه سطح خمیر یوفکا را کمی روغن بزنید (برای اینکه خمیر یوفکا خشک نشود) از مواد گوشتی داخلش بریزید و بپیچانید. در اخر با مخلوط زرده تخم مرغ و شیر سطح رویی خمیر رو رومال کرده و روی آن کنجد بریزید و در ماهی تابه سرخ کنید.

 

نکته:
مقدار مواد را میتوانید کم یا زیاد کنید و یا میتوانید مواد دیگری جایگزین نمایید، مثلا مرغ به جای گوشت یا کالباس و ژامبون یا مواد ماکارونی درست کنید و داخلش بریزید و میتوانید پنیر پیتزا هم داخلش بریزید.

 

منبع: پیج شبنم ۶۹۴

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “طرز تهیه بورک گوشت”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ صحیح را وارد نمایید(از اعداد انگلیسی استفاده کنید) *