---------------------- ---------------------

طرز تهیه بیف استراگانوف

این غذا در ۴۰ تا ۶۰ دقیقه آماده میشود

مواد لازم برای ۵ نفر

گوشت ۴۰۰ گرم
قارچ ۲۰۰ گرم
خامه ۲۵۰ گرم
چیپس خلالی به مقدار لازم
پیاز ۲ عدد بزرگ
آرد ۱/۵ قاشق غذاخوری
شیر ۱/۲ لیوان
نمک و فلفل سیاه مقدار لازم
آب دو لیوان

 

آموزش پخت بیف استراگانف

دستور تهیه
پیازهای خرد شده را با مقداری روغن تفت دهید تا نرم و کمی طلایی شود، گوشت را به اندازه های کوچک و نازک خرد کنید و به پیاز اضافه کنید، تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند سپس ۲ لیوان آب اضافه کنید و با حرارت ملایم بگذارید گوشت بپزد و آب آن کشیده شود.

بع از پخت گوشت، قارچ های خرد شده را به گوشت اضافه کنید و با حرارت متوسط سرخ کنید تا آب قارچ کشیده شود سپس مخلوط شیر ، آرد ، نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و کمی تفت دهید و از روی حرارت بردارید.

در پایان پخت مواد با خامه مخلوط شود و بعد در ظرف بکشید سپس با چیپس خلالی تزیین و سرو کنید.

این غذا را میتوانید همراه با اسپاگتی، نان یا برنج سرو کنید( در صورت تمایل بجای چیپس خلالی از سیب زمین سرخ شده استفاده کنید ).

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

یک دیدگاه در “طرز تهیه بیف استراگانوف”

  1. سمانه گفت:

    درست کردم خیلی خوشمزه شد_
    مرسییی

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ صحیح را وارد نمایید(از اعداد انگلیسی استفاده کنید) *

----------------------------------------------------------------------