----------------------

طرز تهیه تخم مرغ فنجانی با ژامبون

اگر دوست دارید یک صبحانه لذیذ میل کنید این مطلب را از دست ندهید.

مواد لازم :
ژامبون گوشت یا مرغ ۸ تکه
نان ۸ تکه
پنیر پیتزای رنده شده نصف پیمانه
تخم‌مرغ ۸ عدد
نمک و فلفل

روش تهیه تخم مرغ فنجانی با کالباس

طرز تهیه :
فر را از قبل با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید.
یک قالب بزرگ و چند تایی کیک فنجانی را با اسپری چرب کنید.
نان‌ها را یا با استفاده از کیک ‌بر به اندازه کف قالب‌ها برش دهید و آن‌ها را کف قالب‌ها قرار دهید.
درون تابه بزرگی ژامبون ‌ها را به مدت پنج دقیقه حرارت دهید که تا حدی، پخته شوند. بعد آن‌ها را از درون روغن بیرون بیاورید و روی دستمال حوله ای قرار دهید.
تکه‌های ژامبون را به به شکل دیوار، دور نان‌ها بپیچانید.
در وسط هر تکه نان مقدار کمی پنیر رنده شده بریزید.
روی پنیرهای هر قالب یک عدد تخم‌مرغ بشکنید.
قالب را در فر قرار داده و به مدت ۱۵ دقیقه یا تا حدی که ژامبون‌ها ترد شود و تخم‌مرغ‌ها بپزند، حرارت دهید.
سپس با یک چاقو دور دیواره هر قالب را آزاد کرده و آن‌ها را بیرون آورید.
نمک و فلفل به آن‌ها اضافه کرده و سرو کنید.
بهتر است این غذا وقتی گرم است میل کنید.

 

منبع:غذا آی آر

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “طرز تهیه تخم مرغ فنجانی با ژامبون”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ صحیح را وارد نمایید(از اعداد انگلیسی استفاده کنید) *