طرز تهیه “ته چین” مرغ به صورت کامل

مواد مورد نیاز برای ۲ نفر

برنج یک لیوان و نیم
تخم‌مرغ یک و نصف
زرشک نصف لیوان
ماست چکیده نصف لیوان
سینه مرغ یک عدد
کره دو و نیم قاشق غذاخوری
روغن ۱/۴ لیوان
زعفران دم کرده ۳ قاشق‌غذاخوری
نمک و فلفل به میزان دلخواه

*****

آموزش تهیه ته چین مرغ خوشمزه

آموزش تهیه : برنج را با چند لیوان آب و مقداری نمک داخل قابلمه و روی شعله قرار دهید تا بجوشد سپس با آب ولرم آب بکشید ( برنج را وقتی آبکشی کنید که هر وقت دانه برنج را میان دو انگشت میفشارید اطراف آن نرم و مغز آن کمی خام باشد ).
مرغ را همراه با ۳ لیوان اب و نمک و فلفل با حرارت ملایم بپزید تا اب ان به اتمام برسد. پس از پخت مرغ را تکه تکه کنید ؛ زرشک ها نیز یک ساعت در آب خیس کنید. سپس در یک و نیم قاشق غذاخوری کره سرخ کنید و مرغ را به آن اضافه نمایید.

برنج های آبکش شده را دو قسمت کنید؛ یک قسمت از برنج را با تخم مرغ ها ، ماست چکیده ، ۱ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده و نصف روغن خوب مخلوط کنید و یک قسمت دیگر برنج را با ۲ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده ، کمی نمک و نصف دیگر روغن مخلوط نمائید.

دیواره های قابلمه را خوب چرب کنید. نصف برنج های تخم مرغی را داخل آن بریزید و با کفگیر خوب فشار دهید تا مواد خوب فشرده شوند. لایه‌ای از مرغ‌های رشته شده بریزید و کمی زرشک سرخ شده بپاشید ، بقیه برنج های تخم مرغی را روی لایه قبلی گذاشته و فشار دهید تا مواد منسجم شوند.

روی لایه بعدی بقیه تکه های مرغ و زرشک سرخ شده را بریزید. بعد برنج زعفرانی را روی مرغ ها بریزید و خوب فشار دهید ؛ باقی مانده کره را داغ کنید و روی برنج ها بریزید ، قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید ، بسته به نوع حرارت بین ۱ تا ۲ ساعت برای اماده شدن ته چین زمان مورد نیاز است.

توجه کنید که اصل ته چین به ته دیگ ان میباشد. پس از اماده شدن در ظرف برگردانید یا برش زده و جدا جدا سرو نمائید. روی ته چین را با زرشک سرخ شده تزئین کنید.

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “طرز تهیه “ته چین” مرغ به صورت کامل”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ صحیح را وارد نمایید(از اعداد انگلیسی استفاده کنید) *