----------------------

طرز تهیه تورتلینی کدو تنبل با کره ی قهوه ای

مواد لازم
کدو تنبل نصف یک عدد متوسط
روغن زیتون به مقدار لازم
نمک و فلفل به میزان دلخواه
زرده تخم مرغ ۱ عدد
برگ مریم گلی یک قاشق غذاخوری
پنیر پارمزان رنده شده ۳ قاشق غذا خوری
جوز کمی
کره ۵۰ گرم
دانه کاج کمی
آب لیموی تازه دو قاشق غذاخوری

ابتدا کدو تنبل را برش میزنیم و ۴ تکه میکنیم و دانه ها ی آن را جدا میکنیم. بعد ۲ تکه کدو را روی سینی فر میگذاریم و نمک و فلفل و روغن زیتون را روی آن میریزیم تا طعم دار شود. سپس روی آن را با فویل میپوشانیم. کدو را در فر میگذاریم تا به مدت یک ساعت و نیم با درجه حرارت ۴۵۰ درجه پخته شود.

طبق دستوری که اینجا آمده خمیر تورتلینی را آماده میکنیم.

بعد از پخته شدن کدوها را از فر خارج نموده و گوشت آن را با یک قاشق جدا میکنیم و درون یک کاسه میریزیم و له مکنیم تا به پوره تبدیل شود. یک زرده تخم مرغ، برگ مریم گلی خرد شده، نمک، فلفل سیاه، پنیر پارمزان و جوز را به پوره اضافه میکنیم و هم میزنیم تا خوب مخلوط شوند.

دستور پخت تورتلینی

یک قیف یکبار مصرف برداشته و پوره را درون آن میریزیم. بعد خمیر پاستا را با دستگاه رول میکنیم. سپس با یک شابلون حلقه ای فلزی، از پاستا دایره های بزرگی قالب زده و جدا میکنیم. دایره ها را با مقدار مناسبی از پوره پر می نماییم.

با انگشت کمی آب به کناره های پاستای دایره ای شکل می مالیم و خمیر را از وسط میبندیم و بعد دو سر خمیر را دور انگشت سبابه می پیچیم و با کمی آب به هم می چسبانیم.

آب را با کمی نمک جوش می آوریم و تورتلینی ها را به مدت ۵ تا ۷ دقیقه می پزیم.

یک تابه نچسب را روی حرارت قرار میدهیم و کره را درونش ریخته و اجازه میدهیم به مدت ۲ تا ۳ دقیقه کمی تیره شود، سپس دانه کاج را اضافه میکنیم و ترتلینی ها را از آب خارج کرده و آب کش میکنیم و سریع درون تابه میریزیم.

روش تهیه تورتلینی

آب لیمو و نمک و فلفل را روی آنها می ریزیم و کمی هم میزنیم تا سرخ شود. ترتلینی ها را به ظرف سرو انتقال میدهیم و سسی که در تابه هست را روی آنها میریزیم و بعد با چند برگ گلی سرخ شده و کمی پنیر رنده شده ی پارمزان آن ها را تزئین میکنیم.

نکته: برای تهیه این غذا میتوانیم از خمیر پیراشکی که به صورت آماده در سوپرمارکت ها موجود هست نیز استفاده نماییم.

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “طرز تهیه تورتلینی کدو تنبل با کره ی قهوه ای”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ صحیح را وارد نمایید(از اعداد انگلیسی استفاده کنید) *

----------------------------------------------------------------------