طرز تهیه جوجه چینی به همراه سس مخصوص

مواد لازم برای تهیه جوجه چینی

آرد سفید گندم: ۱۰۰ گرم
تخم مرغ: ۳ عدد
شیر : یک چهارم پیمانه
آب معدنی: ۵۰ گرم
بیکینگ پودر: یک قاشق مربا خوری
فیله مرغ : نیم کیلو
روغن: به مقدار لازم
نمک،فلفل و پودر سیر به مقدار لازم
زعفران به مقدار لازم
آب لیمو ۲ قاشق غذاخوری

مواد لازم برای تهیه سس مخصوص

تخم مرغ پخته شده رنده : ۳ عدد
سس مایونز : ۲۰۰ گرم
خیارشور رنده شده : ۱۰۰ گرم
پیازچه ریز خرد شده : ۵۰ گرم
جعفری ریز خرد شده : ۵۰ گرم
سرکه: نصفه پیمانه
نمک و فلفل به مقدار لازم

روش تهیه جوجه چینی

ابتدا فیله های مرغ را با نمک،فلفل،آب لیمو و زعفران مزه دار کنید.شیر،تخم مرغ، آرد،آب معدنی و بیکینگ پودر را مخلوط کنیدو خوب هم بزنید تا یکنواخت شود.
سپس از صافی رد کنید( این سس باید مثل ماست شل باشد).
نمک،فلفل و پودر سیر را اضافه کرده سپس فیله های مرغ را در سس قرار دهید.روغن فراوان را داخل ضرفی ریخته،روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.
فیله ها را یکی یکی از داخل سس خارج کرده و در روغن سرخ کنید و همراه با سس مخصوص سرو نمایید.

دستور تهیه جوجه چینی

روش تهیه سس مخصوص

در یک ظرف بزرگ،سس مایونز و سرکه را ریخته و خوب مخلوط کنید.تخم مرغ،خیارشور،پیازچه و جعفری را اضافه نمایید و مخلوط کنید.در آخر نمک و فلفل را اضافه نمایید(مواد سس باید کاملا ریز و خرد شود به حدی که مواد آن قابل تشخیص نباشد)این سس برای انواع بنیه ها(غذاهایی که با خمیر بنیه درست میشود،به خصوص بنیه میگو و جوجه چینی) مورد استفاده میباشد.

نکته ی تکمیلی: مواد مذکور برای ۶ نفر میباشد.

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “طرز تهیه جوجه چینی به همراه سس مخصوص”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ صحیح را وارد نمایید(از اعداد انگلیسی استفاده کنید) *