---------------------- ---------------------

طرز تهیه خمیر تورتلینی یا پاستای خانگی

با خمیر تورتلینی انواع غذاها و پیش غذاها را تهیه میکنند، در این مطلب از مجله قو با طرز تهیه این خمیر آشنا میشوید.

مواد لازم
زرده تخم مرغ ۲ عدد
آرد یک پیمانه
نمک به مقدار دلخواه
روغن زیتون ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری

دو عدد زرده های تخم مرغ را در کاسه ریخته و روغن زیتون و نمک را به آن اضافه میکنیم و به مدت یک دقیقه هم میزنیم تا کمی پف کند. بعد از آن آرد را اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مواد به صورت خمیر چسبناکی دربیاید.اگر زیاد خشک شد کمی آب و اگر زیاد چسبناک شد کمی آرد به آن اضافه میکنیم.

دستور تهیه خمیر تورتلینی

خمیر را روی سطح کار میریزیم و به مدت ۵ دقیقه ورز میدهیم تا به شکل یک توپ دربیاید و به دست نچسبد. وقتی خمیر قوام آمد آن را با پلاستیک میپوشانیم و کنار میگذاریم تا یک ساعت و نیم استراحت کند.

بعد از این میتوانید خمیر را با دستگاه مخصوص، رول نمایید.

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “طرز تهیه خمیر تورتلینی یا پاستای خانگی”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ صحیح را وارد نمایید(از اعداد انگلیسی استفاده کنید) *