طرز تهیه خمیر پیتزا با بکینگ پودر

مواد مورد نیاز :
تخم مرغ : سه عدد
شیر: ۱ پیمانه یا ۲۰۰ گرم
بیکینگ پودر : ۱ قاشق سوپخوری
روغن مایع یا روغن زیتون : نصف پیمانه
آرد سفید یا آرد نانوایی : ۳ پیمانه یا ۳۵۰ گرم
نمک : ۱ قاشق چایخوری
شکر : دو قاشق چایخوری
طرز تهیه خمیر پیتزا :
اول آرد را ۳-۲ بارالک می کنیم .
سپس بیکینگ پودر و نمک را به آرد اضافه و با هم مخلوطشان می کنیم .
زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کرده و زرده ها را در ظرف دیگری ریخته وهم می زنیم، بعد از اینکه کمی قوام آمد شیر را به آن می افزاییم و مجدد هم می زنیم و در نهایت شکر و روغن مایه یا روغن زیتون را بسته به ذائقه به موادمان اضافه کرده و با هم مخلوطشان می کنیم .
آرد را به تدریج به مخلوطمان اضافه می کنیم. پنجه دستمان را مانند پنجه عقاب قلابی شکل نگه داشته و بصورت دورانی داخل آرد می چرخانیم و بعد از اینکه مخلوط تقریبأ یکنواختی بدست آمد با انگشتان دستمان شروع به بازی با خمیر بدست آمده می کنیم و تا اندازه ای آرد اضافه می کنیم که مواد بدست نچسبد و خشک و سفت هم نشود، سپس شروع به ورز دادن می کنیم . برای ورز دادن مثل با یک دست خمیر را بگیرید و با کف دست دیگر خمیر را رو به جلو فشار دهید. این کار را تا پانزده دقیقه انجام دهید، هرچه خمیر بیشتر ورز داده شود بهتر است.

نان پیتزا با بکینگ پودر

خمیر بدست آمده کاملأ نرم و لاستیکی است و به دست نمی چسبد. آن را داخل کاسه ای گذاشته رویش را با روغن زیتون(یا روغن مایع) چرب کرده و سلفون می کشیم و به مدت ۱ ساعت در یخچال می گذاریم بماند.

خمیر تقریبأ حجمش ۲ برابر شده و زمان استفاده باید با مشت روی خمیر بزنیم تا پفش بخوابد و دوباره کمی ورز می دهیم و برای اینکه به دستمان نچسبد دستمان را آردی کرده و خمیر را ورز می دهیم. خمیر آماده شده را می توانید به چندین قسمت مساوی تقسیم کنید که به هر کدام از آنها یک چانه میگویند.

روی یک صفحه صاف کمی آرد پاشیده و چانه ها را روی آن گذاشته با وردنه باز می کنیم.در این حالت خمیر شما آماده اضافه کردن مواد پیتزا و پخت است.

نکته ها :
برای نگهداری بلند مدت خمیر در یخچال یا فریزر از تخم مرغ استفاده نمی کنیم (استفاده از تخم مرغ باعث ترک خوردن خمیر می شود).
خمیری که بدون تخم مرغ تهیه می کنیم به جای یخچال ۳-۲ ساعت در جای گرم نگهداری می کنیم تا کاملأ آماده شود .
چانه های آماده را میتوانیم با برس بطور کامل روغن زیتون مالیده، سلفون بکشیم و داخل زیپ کیپ به مدت ۳ روز در یخچال و تا ۳ ماه داخل فریزر نگهداری کنیم.

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “طرز تهیه خمیر پیتزا با بکینگ پودر”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ صحیح را وارد نمایید(از اعداد انگلیسی استفاده کنید) *