---------------------- ---------------------

طرز تهیه خوراک بره مراکشی

مواد لازم
۴ تکه گوشت بره شیشلیکی(دنده) یا گوشت گردن گوسفند
نمک دریایی کمی
فلفل کمی
پاپریکای شیرین یک قاشق چای خوری
آویشن ۱ قاشق چای خوری
روغن زیتون به مقدار لازم
جز هندی نصف یک عدد

طرز تهیه خوراک بره مراکشی

به گوشت بره نمک، فلفل، پاپریکای شیرین، آویشن، زیره و مقداری روغن زیتون اضافه کرده و خوب روی گوشت ها پخش میکنیم تا تمام ادویه ها به گوشت بچسبد و با کارد روی گوشت برش ایجاد میکنیم.

ماهیتابه را روی شعله قرار میدهیم تا گرم شود و بعد گوشت ها را از طرفی که چربی دارد روی ماهیتابه قرار میدهیم و بعد کمی روغن زیتون روی گوشت و ماهیتابه میریزیم تا به سرخ شدن گوشت کمک کنیم.

ظرفی داخل فر میگذاریم تا گرم شود، جز هندی ا روی گوشت ها رنده میکنیم و بعد ۷ تا ۱۰ دقیقه گوشت ها را بر میگردانیم و بعد از سرخ شدن طرف دیگر گوشتها را به ظرف داخل فر انتقال میدهیم. بعد از ۱۰ تا ۱۵ دقیقه ظرف را بیرون آورده و گوشت را بر میگردانیم و دوباره ظرف را به فر انتقال میدهیم تا به مدت ۵ دقیقه گوشتها پخته شود.
سپس گوشتها را بیرون می آوریم و بعد از چند دقیقه سرد شدن، برش میزنیم و داخل ظرف سرو انتقال میدهیم.

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “طرز تهیه خوراک بره مراکشی”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ صحیح را وارد نمایید(از اعداد انگلیسی استفاده کنید) *