طرز تهیه خورشت کرفس مناسب مهمانی ها

مواد مورد نیاز

> آب برای پخت خورشت __ ۴ لیوان

>گوشت گوسفند یا گوشت مرغ __ ٢٠٠ گرم

>کرفس خرد شده __ ۴٠٠ گرم

>پیاز __ یک عدد بزرگ

>نعنا، تره، جعفری __ ١۵٠ گرم

>نمک ، فلفل و زردچوبه __ به میزان لازم

> آبغوره __ یک استکان کوچک

برای تهیه ابن خورش خوشمزه، گوشت را به اندازه های مناسب خرد کنید. کرفس خوب و جوان تهیه شود و بعد از شستن به اندازه یک بند انگشت خرد کنید

بعد در مقداری روغن تفت بدهید تا کمی طلایی شود. سپس کمی از برگ های نازک کرفس و تره و جعفری و نعنا را ریز کنید، در باقیمانده روغن که کرفس را را در آن تفت داده اید سبزی ها را هم سرخ کنید.

 

آموزش تهیه خورشت کرفس

سپس یک عدد پیاز درشت را خرد کرده در همان قابلمه تفت دهید. وقتی کمی سرخ شد گوشت را به آن اضافه کنید.

بعد مقداری آب داخل قابلمه میریزیم تا مواد خورشت کرفس پخته شود. بعد از جا افتادن و پختن گوشت ، نمک و آبغوره را به خورشت اضافه کنید

و ده دقیقه بگذارید تا “خورشت کرفس” مزه دار شود. خورشت کرفس که به روغن افتاد و جا افتاد در ظرف کشیده با برنج زعفرانی سرو کنید.

اگر بخواهیم می توانیم در خورش کرفس هم مثل خورشت قورمه سبزی از لوبیا استفاده کنیم.

فواید کرفس

خوردن کرفس شما را از دردهای معده ، فشار خون بالا ، بوی بد دهان ، یبوست ، ناراحتی های اعصاب ، عفونت مجاری ادراری ، آرتروز ، روماتیسم و … نجات می دهد.

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “طرز تهیه خورشت کرفس مناسب مهمانی ها”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ صحیح را وارد نمایید(از اعداد انگلیسی استفاده کنید) *