---------------------- ---------------------

طرز تهیه دسر موکا

آشپزی, دسر بازدیدها: 1,583 ۰

آموزش تهیه دسر موکا یک دسر خوشمزه و مجلسی

مواد لازم
شیر ۲ لیوان
شکلات ۱۰۰گرم
پودر ژلاتین ۳ ق غ
شکر ۵۰ گرم
خامه صبحانه یک پاکت
پودر قهوه ۱ قاشق سوپخوری(اختیاری)
آب سرد ۱/۲ لیوان(برای حل کردن ژلاتین)

روش تهیه دسر موکا

طرز تهیه:خامه را درون ظرف میریزیم و روی بخار کتری قرار میدهیم تا کمی نرم شود، شکلات و شکر را اضافه می کنیم و هم میزنیم تا کاملا یک دست شوند.

شیر و پودر قهوه را اضافه و مخلوط میکنیم. پودر ژلاتین را ۱/۲ پیمانه آب سرد مخلوط و به روش بن ماری حل میکنیم.در آخر به مخلوط خامه و شکلات اضافه میکنیم، تو قالب میریزیم به مدت ۴ ساعت داخل یخچال میگذاریم تا کاملا خودش را بگیرد.

 

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “طرز تهیه دسر موکا”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ صحیح را وارد نمایید(از اعداد انگلیسی استفاده کنید) *