----------------------

طرز تهیه دونات خانگی خوشمزه

مواد لازم :
آرد ۵۵۰ گرم یا ۴ پیمانه
آب ولرم ۱/۳پیمانه
شیر ولرم ۲/۳ پیمانه
کره ۶۰ گرم
خمیر مایه ۱ قاشق غذاخوری
تخم مرغ دو عدد
نمک نصف قاشق چایخوری
شکر ۴۰ گرم یا ۴ قاشق غذاخوری

روش تهیه دونات خانگی

طرز تهیه :
ابتداپودر خمیر مایه رو با یک قاشق شکر به آب ولرم بیفزایید و ده دقیقه تا یک ربع اجازه بدهید که عمل بیاید. دو عدد تخم مرغ رو جدا داخل ظرف می شکنیم و با همزن دستی میزنیم نمک و بقیه ی شکر رو به تخم مرغ اضافه می کنیم. ۶۰ گرم کره به دمای محیط رسیده رو اضافه کرده و شیر ولرم و خمیرمایه عمل آمده را با مواد تخم مرغی مخلوط می کنیم.

در این مرحله سه پیمانه آرد الک شده رو به مواد اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم و پیمانه چهارم رو کم کم اضافه میکنیم تا جایی که خمیر بدست نچسبه خمیر رو خوب ورز میدیم داخل ظرف گودی رو چرب کرده خمیر رو داخل ظرف چرب گذاشته روی خمیر رو با سیلیفون یا کیسه فریزر میپوشانیم و روی سلیفون را پارچه یا حوله می کشیم در جای گرم به مدت یک ساعت استراحت میدهیم.

خمیر رو بعد از یک ساعت دوباره ورز داده به اندازه هشتاد گرم یا اندازه یک نارنگی از خمیر داخل دست گرد میکنیم و با هر وسیله ای توی خمیر رو خالی میکنیم.

روی تکه پارچه های تمیز آرد پاشی کرده و خمیر رو روش میزاریم به این صورت موقع برداشتن دوناتها و انداختن داخل روغن کارمون راحت میشه روی سینی دونات های آماده شده پارچه‌ای می اندازیم، بیست دقیقه دیگر استراحت میدهیم و بعد روغن رو توی ظرف گودی داغ می کنیم دونات رو دونه دونه سرخ می کنیم و با چنگال مدام برمیگردونیم که دو طرف خوب سرخ بشه باید توی روغن شناور باشد، حرارت رو ملایم کنید بعد از سرخ شدن، دونات را روی ظرفی که داخلش پارچه ی نخی یا دستمال گذاشتین بگذارید که روغن اضافه گرفته بشه و در آخر با سلیقه خودتون تزیین کنید .

نکته برای سرخ کردن باید روغن حسابی داغ بشه وقتی دونات رو داخل روغن انداختید اجازه بدهید پنج دقیقه داخل روغن با حرارت کم مغز پخت شود.

منبع:صفحه آشپزی سعیده(سعیده پز)

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “طرز تهیه دونات خانگی خوشمزه”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ صحیح را وارد نمایید(از اعداد انگلیسی استفاده کنید) *