---------------------- ---------------------

طرز تهیه رست بیف در ماهیتابه

مواد مورد نیاز:

راسته گوساله : نیم کیلو

قارچ : ۲۵۰ گرم

فلفل دلمه ای (ترجیحا قرمز) : ۱۰۰ گرم

پیاز(در صورت تمایل) : ۲ عدد متوسط

خیارشور(قلمی) : ۸ تا ۱۰ عدد

گوجه فرنگی : ۲عدد بزرگ

سس مایونز : ۳الی ۴ قاشق غذاخوری

پنیر پیتزا یا پنیر چدار : به میزان لازم

دو عدد هویج و یک عدد سیب زمینی برای تزئین

آموزش تهیه رست بیف

روش تهیه:

هویج و سیب زمینی را برش های مکعبی بزنید.

راسته گوساله را به همراه آب ،۱عدد پیاز،ادویه،(در صورت تمایل چند ساقه جعفری و کرفس) ، هویج و سیب زمینی میپزیم.

تا حد امکان در این غذا از ساقه های قارچ استفاده نکنید.

فیله گوجه هارا نیز جدا کنید(فیله گوجه یعنی باید اول گوجه را به چهار قسمت برش بدهید و با نوک چاقو دانه های گوجه را از گوشت گوجه جدا کنید)

یکعدد پیاز،فیله های گوجه، قارچ ها و فلفل دلمه را به صورت خلالی خورد میکنیم.

وقتی راسته پخت و سرد شد آن را ریش ریش میکنیم(سعی کنید کمی ضخیم و بلند بلند باشد).

در تابه کمی روغن بریزید و گوشت ها را سرخ کنید برای اینکه گوشت ها سفت نشوند آبگوشتی که قبلا از پخت راسته به دست آمده را در حین سرخ شدن گوشت ها با یک ملاقه کم کم روی گوشت ها بریزید.

بعد از اینکه راسته کمی تفت خورد قارچ ها را اضافه کنید(از این مرحله به بعد نباید ابگوشت روی مواد ریخنه شود)

بعد از قارچ نوبت پیاز است.(اگر پیاز دوست ندارید میتوانید استفاده نکنید)

بعد از چند دقیقه که پیاز تفت داده شد حالا باید فلفل دلمه ای و خیار شور و در آخر فیله های گوجه را اضافه کنید

نمک،فلفل و سس فلفل را هم روی مواد بریزید

حالا باید ۳الی ۴ قاشق سس مایونز به مواد اضافه کنید و و بعد یک دقیقه مایونزها را با مواد تفت دهید

در آخر پنیر پیتزا یا پنیر چدار را روی مواد بگذارید، شعله را خاموش کنید و در تابه را بگذارید و چند دقیقه صبر کنید تا پنیرها آب شوند.

نکته:

تمام مواد(فلفل دلمه ای، پیاز، فیله گوجه، خیارشور)حتما باید خلالی خورد شوند

رست بیف را داخل بشقاب ریخته و با چند برگ سبزی، هویج و سیب زمینی پخته شده تزیین کنید.

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “طرز تهیه رست بیف در ماهیتابه”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ صحیح را وارد نمایید(از اعداد انگلیسی استفاده کنید) *