طرز تهیه رشته خشکار

مواد لازم برای تهیه رشته :

آرد برنج ۱۲۵ گرم
آب ۲۵۰ میلی لیتر

مواد لازم برای داخل رشته خشکار

گردو پودر شده ۵۰ گرم
هل ساییده شده ۱ قاشق سوپ خوری
پودر قند ۶۰ گرم
دارچین ۲ قاشق سوپ خوری

مواد لازم جهت تهیه شربت رشته خشکار:

آب ۵۰۰ میلی لیتر
شکر ۱۲۵ گرم

روش تهیه رشته خشکار:

آرد برنج را در ظرفی بریزید و آب را به تدریج به آن اضافه کنید تا مایه ی رقیقی به دست آید.
تابه را روی حرارت بگذارید تا کاملا داغ شود.ته تابه را با قلم مو کمی چرب کنید.مایه را درون قیف خامه پاش با سر ماسوره ریز بریزید و درون تابه به صورت حصیری شکل دهید.
بدین ترتیب که ابتدا یک مربع بریزید؛سپس داخل مربع را تارهای افقی و عمودی بریزید تا به شکل حصیر درآید،آنگاه به مدت ۳ دقیقه صبر کنید تا رشته بسته شود.بعد آن را از تابه خارج کنید و مایه میانی را وسط آن بریزید و رشته را تا بزنید و در روغن سرخ کنید.در آخر درون شربت بیندازید تا یکی دو جوش بزند.سپس در ظرف بچینید.

خشکار دستور تهیه رشته

طرز تهیه ی مواد میانی رشته خشکار:

تمامی مواد را با هم مخلوط کنید و در وسط رشته ها قرار دهید.

طرز تهیه شربت رشته خشکار:

آب و شکر را با هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و به صورت شربت درآید.

نکته:شانه های مخصوص رشته خوشکار نیز در بازار وجود دارد که برای راحتی و سرعت بیشتر میتوانید از این شانه ها استفاده کنید.

مطلب اختصاصی سایت قو

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “طرز تهیه رشته خشکار”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ صحیح را وارد نمایید(از اعداد انگلیسی استفاده کنید) *