---------------------- ---------------------

طرز تهیه رشته پلو

رشته پلو یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که اکثر خانواده ها در اولین روز نوروز یا آخرین چهارشنبه ی سال درست میکنند و معتقدند که با پختن رشته پلو، سررشته ی کارها را به دست می آورند.

مواد لازم برای تهیه ی رشته پلو

رشته پلویی: ۲۵۰ گرم
برنج: نیم کیلو
کشمش پلویی: ۲۰۰ گرم
خرمای بدون هسته: ۱۰ عدد
روغن مایع مخصوص سرخ کردن: ۷۰ گرم
کره ی پاستوریزه: ۷۰ گرم
زعفران: به میزان لازم
پیاز داغ: به مقدار لازم
نمک و فلفل: به مقدار لازم

روش تهیه رشته پلو

برنج را از شب قبل با آب گرم و نمک خیس کنید.کشمش را در کمی روغن مایع و کره روی حرارت ملایم تفت دهید.(توجه داشته باشید که کشمش را زیاد تفت ندهید زیرا خشک و بدرنگ میشود)خرما را نیز در کمی روغن مایع و کره تفت دهید و کنار بگذارید.

سپس در ظرف مناسبی که گنجایش برنج را داشته باشد آب بریزید تا به جوش بیاید.برنج را از آب خارج کرده و به آب جوش اضافه کرده تا برنج نیم پز شود؛
در این مرحله رشته پلویی را اضافه کرده کمی که جوشید و رشته نرم شد در آبکش بریزید و کمی آب ولرم روی آن بریزید تا شوری و لیزی برنج گرفته شود.

در قابلمه مقداری روغن بریزید،برنج را به قابلمه انتقال دهید و روی حرارت قرار دهید.هنگامی که برنج بخار کرد،کره را آب کنید.کمی زعفران را با آب مخلوط کرده همراه کره روی برنج بریزید و پلو را دم کنید.هنگامی که برنج دم کشید ،در دیس بکشید و با خرما،کشمش و پیاز داغ و پلوی زعفرانی تزیین کرده و سرو نمایید.
نکته: البته میتوانید رشته پلو را با مرغ یا ماهیچه ی پخته شده سرو نمایید.

دستور تهیه ی رشته پلو

نکته ی تکمیلی: مواد مذکور برای ۵ الی ۶ نفر میباشد.
نکته ی تغذیه ای: انرژی کل این غذا ۳۸۵۰ کیلو کالری میباشد.

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “طرز تهیه رشته پلو”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ صحیح را وارد نمایید(از اعداد انگلیسی استفاده کنید) *

----------------------------------------------------------------------