---------------------- ---------------------- ---------------------

طرز تهیه رولت خامه اى به سبک قنادی

در این مطلب از مجله ی قو روش تهیه کیک رولت با تزیین توت فرنگی را آورده ایم که میتوانید این کیک خوشمزه را درست کرده و در مهمانی های خود سرو نمایید.

مواد لازم :
آرد ٩٠ گرم
تخم مرغ ٣ عدد
شکر ٩٠ گرم
عسل یا شربت قوام آمده ١ قاشق سوپ خورى
آب جوش ۳ قاشق سوپ خورى
وانیل به مقدار لازم

طرز تهیه رولت خامه ای

طرز تهیه
ابتدا فر را در درجه ٢٢٠ روشن کرده تا گرم شود.کف قالب را چرب کنید وکاغذ روغنی بیندازید.

زرده و سفیده را جدا کرده، سفیده را خوب با همزن میزنیم تا حدیکه اگر ظرف را برعکس کردید نریزد و بعد میگذاریم داخل یخچال، زرده را با شکر مخلوط کرده کمى با همزن میزنیم و بعد اب جوش را اضافه میکنیم کمى مخلوط که شد، عسل رو اضافه کرده و هم میزنیم، حالا وانیل را اضافه و کمی مخلوط میکنیم تا یکدست و کشدار شود. بعد سفیده را به زرده ها اضافه میکنیم و با همزن به یک جهت خوب مخلوط مى کنیم.

ارد را سه بار الک کرده و آرام آرام به مایه اضافه میکنیم و باز هم با همزن خوب هم میزنیم تا خوب مخلوط و یکدست شود.

مهمترین نکته درپخت این نان رولت هم زدن همه مراحل با همزن برقی است زیرا برعکس سایر کیکها میخواهیم تا پف کیک گرفته شود و نان رولت ضخیم نشود.

بعد مایه رولت را داخل قالب ریخته، چون مایه کمی سفت هست بالیسک خوب و یکنواخت درهمه جای قالب پخش میکنیم تا نان یکدستی داشته باشیم.قالب را در فر از قبل گرم شده به مدت ۱۰دقیقه، میگذاریم. همین که پخت و به خلال دندان نچسبیدکافی است.

اگر روی رولت سفید بود کمی گریل کنید تا طلایی شود، فقط مراقب باشید گریل بیش از اندازه موجب خشک وسفت شدن نان رولت می شود و زمان رول کردن شکننده میشود.

بعدازپخت بلافاصله از فر که دراوردید با پارچه ای تمیز روی ان را بپوشانید و بگذارید تا با گرمای خودش نرم شود وازدما بیفتد. بعد از نرم شدن رولت را برگردانید وکاغذ را جدا کنید و روی پارچه تمیزی بگذارید و به کمک پارچه رول کنید وچنددقیقه ای بگذارید تا حالت بگیرد.

سپس ان رابازکرده وخامه بکشید (رولت خامه رو جذب میکند پس کم خامه نزنید، میتوانید در کیک مقداری گردوی خردشده وشکلات چیپسی هم بریزید ) و دوباره رول کنید.مقداری از خامه اضافه می آید را روی رولت بزنید و برای تزیین برش هایی از توت فرنگی روی آن قرار بدهید و برای براق شدن توت فرنگی ها از ژله آگارآگار استفاده کنید.(این ژله را لوازم قنادی فروشها دارند)

قالب استفاده شده برای این کیک ۲۵×۳۵بود.برای رولت؛ هر عدد تخم مرغ، ۳۰ گرم آرد و ۳۰ گرم شکر، پس اگه قالب شما بزرگ بود یک عدد تخم مرغ و ۳۰ گرم آرد وشکر اضافه کنید.

منبع: پیج خانم فاطیما معینی

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “طرز تهیه رولت خامه اى به سبک قنادی”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ صحیح را وارد نمایید(از اعداد انگلیسی استفاده کنید) *