---------------------- ---------------------- ---------------------

طرز تهیه رولت خرما

مواد لازم برای تهیه ی رولت خرما

آرد: ۳ پیمانه
کره:سه چهارم پیمانه
پودر قند:نصف پیمانه
زرده تخم مرغ: ۱ عدد
وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری
شیر:نصف پیمانه
خرما: حدودا ۵۰ عدد
گردوی خرد شده: ۱ پیمانه
دارچین: ۱ قاشق غذا خوری
شکر: نصف پیمانه
سفیده تخم مرغ: به میزان لازم

طرز تهیه ی رولت خرما

کره و پودر قند را با همزن بزنید،زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده،شیر و آرد را هم به تدریج اضافه نمایید و ورز دهید تا زمانی که خمیر به دست نچسبد؛

روش تهیه ی رولت خرما

هسته های خرما را در آورده و یک چهارم مغز گردو در آن قرار دهید؛ خمیر را به قطر نیم سانت باز کرده و به صورت نوارهاب ۲ سانتی برش دهید، نوار را یک دور،دور خرما بپیچید؛سفیده را با چنگال بزنید و خرماها را در سفیده و سپس در مخلوط شکر،گردوی خردشده و دارچین بغلطانید و در سینی فر چرب شده قرار دهید،آنگاه در فر با حرارت۳۵۰ درجه فارنهایت و در طبقه وسط به مدت ۲۰ دقیقه بپزید،سپس صبر کنید تا سرد شود و در ظرف بچینید.

دستور تهیه رولت خرما

طرز تهیه ی رولت خرما

برای ماندگاری بیشتر رولت خرما باید آنها را در ظرف در دار و داخل یخچال نگهداری نمایید.

نکته تغذیه ای: رولت خرما حاوی موادی مغذی چون گردو و خرماست،به همین دلیل بهتر است در ایامی مثل ماه مبارک رمضان جایگزین شیرینیهایی همچون زولبیا و بامیه شود.

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “طرز تهیه رولت خرما”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ صحیح را وارد نمایید(از اعداد انگلیسی استفاده کنید) *