----------------------

طرز تهیه سالاد بوقلمون

در این مطلب روش تهیه سالاد بوقلمون را آورده ایم که این سالاد را میتوانید به تنهایی یا همراه نان میل نمایید.

مواد لازم:
گوشت بوقلمون ۳/۴ پیمانه
کرفس ۲ عدد فقط ساقه
پیاز ۲ عدد
نصف فلفل دلمه ای
سس مایونز ۳ قاشق غذاخوری
سس خردل یا پودر خردل ۲ قاشق غذاخوری
سرکه سیب یک قاشق غذاخوری
شکر ۱ قاشق چای خوری
نمک ۱/۴ قاشق غذاخوری

روش تهیه سالاد بوقلمون

طرز تهیه:گوشت بوقلمون، کرفس، پیاز و فلفل دلمه را در مخلوط کن ریخته و خوب میکس نمایید.سپس مخلوط بوقلمون را در ظرف دیگری ریخته و سس مایونز، خردل، سرکه سیب، شکر و نمک را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مخلوط شود.

مخلوط را به مدت ۸ ساعت در یخچال قرار دهید و بعد از این مدت سالاد شما آماده سرو است.

نکته: اگر پودر خردل دارید حتما از آن استفاده کنید و اگر پودر خردل در دسترس شما نبود میتوانید از سس آن استفاده نمایید.

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “طرز تهیه سالاد بوقلمون”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ صحیح را وارد نمایید(از اعداد انگلیسی استفاده کنید) *

----------------------------------------------------------------------