---------------------- ---------------------

طرز تهیه سالاد تایلندی با نودل

مواد لازم
یک پیمانه کلم رنده شده
یک بسته رشته فرنگی ( ۲۲۰ گرم )
گشنیز تازه ی ساطوری ۱/۳ پیمانه
دو بوته ی سیر ، خرد شده
یک فلفل هالپانو ، بدون دانه و خرد شده
آبلیموی تازه ۱/۴‌ پیمانه
یک قاشق سوپ خوری سس ماهی یا سس سویا
یک قاشق غذاخوری عسل
یک قاشق چای خوری روغن کنجد
نمک به مقدار لازم
دو عدد هویج ، رنده شده
یک خیار ، پوست کنده و بدون دانه با برش های نازک
بادام بوداده ی خرد شده ۱/۴ پیمانه
نعنای تازه ی خرد شده ۱/۴ پیمانه

سالاد خوشمزه تایلندی

طرز تهیه
پاستا را طبق دستور روی پاکت تهیه نمایید. آبکشی کرده و بشویید و در ظرف بزرگی قرار داده و کنار بگذارید.
گشنیز و ۷ ماده ی دیگر را در غذاساز بریزید تا کاملا نرم شود و کار را متوقف کرده و مواد را با انگشتان چنگ بزنید.
پاستا را با چاشنی گشنیز ، هویج و سه ماده ی دیگر با هم ترکیب کرده و بادام ها را روی آن بپاشید . غذا آماده ی سرو است.
نکته:در دستور اصلی حتما باید از سس ماهی استفاده شود ولی اگر در دسترس نبود میتوانید از سس سویا استفاده کنید.

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “طرز تهیه سالاد تایلندی با نودل”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ صحیح را وارد نمایید(از اعداد انگلیسی استفاده کنید) *

----------------------------------------------------------------------