---------------------- ---------------------- ---------------------

طرز تهیه سمبوسه گوشت و سيب زمينی

پیاز را خلالی برش داده و تفت میدهیم وگوشت چرخ کرده را با آن سرخ کرده زردجوبه، فلفل قرمز و سیاه، ادویه کاری و پودر دونه گشنیز اضافه کرده و تفت میدهیم.

 

بعد مقداری جعفری وگشنیز ریز شده اضافه کرده ومخلوط را کمی تفت داده ۴ عدد سیب زمینی متوسط آبپز شده و له شده را به آن اضافه ومخلوط میکنیم.در این مرحله احتیاج به تفت زیاد ندارد ومیتوانید فقط مخلوط کنید وبعد مواد را درون نان لواش بپیچید و سرخ کنید.

 

سس سمبوسه:
تمرهندی را با آب جوش خیس کرده وبعد آنرا صاف وشیره اش را میگیریم و روی حرارت میگذاریم، جوش که آمد کمی رب گوجه فرنگی وفلفل قرمز(فراوان) ریخته و وقتی کم آب شد از حرارت برمیداریم حالاسس آماده شده است.
نکته: مقدار فلفل به سلیقه شما بستگی دارد.

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “طرز تهیه سمبوسه گوشت و سیب زمینی”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا پاسخ صحیح را وارد نمایید(از اعداد انگلیسی استفاده کنید) *